Alkol Alıp Disko Lambasının Altında Kendini Astı

Alkol Alıp Disko Lambasının Altında Kendini Astı

Yayın: 07.09.2015 10:15
Paylaş:
A+ A-

Yalnız yaşayan şahıs, alkol aldıktan sonra balkonun altına yerleştirdiği disko lambasının altında kendini asarak intihar etti.

Edinilen bilgiye göre, olay Esentepe Mahallesi Mizan Sokak’ta meydana geldi. 3 katlı evin zemin katında yalnız yaşayan ve çeşitli suçlardan dolayı sabıkası olan Cumhuriyet Demir (50), alkol aldıktan sonra evin giriş balkonunun altına disko lambası taktı. Demir, daha sonra pencerenin demir korkuluklarından balkona doğru uzattığı balık ağının ipine kendini asarak intihar etti. Bir arkadaşı tarafından balkonda asılı bulunan Demir için olay yerine gelen polis ve 112 ekipleri öldüğünü tespit etti. Emniyet Müdürü Dr. Serhat Tezsever de olay yerine gelerek incelemelerde bulunurken, nöbetçi savcının incelemesinin ardından Demir’in cesedi otopsi yapılmak üzere Karabük Eğitim ve Araştırma Hastanesi morguna kaldırıldı.

Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

“Hayalimdeki Araba” resim yarışması başladı

Anadolu Ajansı
Yayın: 26.04.2024 20:36
Paylaş:
A+ A-

İSTANBUL (AA) – Toyota'nın bu yıl 12'cisini düzenlediği “Hayalimdeki Araba” resim yarışması başladı.

Toyota'dan yapılan açıklamaya göre, “Hayalimdeki Araba” resim yarışması için başvurular alınıyor. Yarışmaya katılmak isteyen çocuklar, resimlerini 3 Haziran'a kadar gönderebilecek.

7 yaş ve altı, 8-11 yaş, 12-15 yaş ve Özel Eğitim Kategorisi olmak üzere 4 kategoride gerçekleştirilen yarışmada, çocuklar hayal güçlerini özgürce yansıtarak kendi dünyalarını resmedecekler.

Çocuklar, “Hayalimdeki Araba” yarışması için resimlerini A4, A3 boyutlarında veya tabloid ebatlara sahip, istenilen türde kağıda istenilen resim malzemelerini kullanarak yapabiliyor.

Katılımcılar, resimlerini Toyota'nın “Hayalimdeki Araba” için hazırlanan web sitesinden indirecekleri başvuru formu ile birlikte Toyota Türkiye Pazarlama ve Satış AŞ (Cumhuriyet Mahallesi D-100 Kuzey Yan yol No:5 Yakacık 34876 Kartal/İstanbul) adresine gönderecekler.

Başvuruların tamamlanmasının ardından konunun uzmanı jüri üyeleri tarafından yapılacak değerlendirme ile dereceye giren resimler, 14 Haziran tarihinde açıklanacak. Jüri üyeleri, resimleri orijinallik ve yaratıcılık bakış açısıyla objektif olarak değerlendirecek.

Değerlendirme sonucunda her kategoride dereceye giren ilk 3 resmin sahipleri, kategoriye göre elektrikli katlanır bisiklet, elektrikli scooter, elektrikli kaykay, dağ bisikleti, longboard veya paten kazanabilecekler.

Yarışma ile ilgili tüm detaylara “hayalimdekiaraba.toyota.com.tr” internet adresinden ulaşılabiliyor.