Alkollü sürücü polis uygulamasına takılınca motosikletini yaktı

Alkollü sürücü polis uygulamasına takılınca motosikletini yaktı

Anadolu Ajansı
Yayın: 01.01.2024 20:36
Paylaş:
A+ A-

DÜZCE (AA) – Düzce'de polis uygulamasına takılan ve alkollü olduğu tespit edilen sürücü motosikletini yaktı.

İl Emniyet Müdürlüğüne bağlı trafik ekipleri, Karahacımusa Mahallesi Ruhi Kurnaz Caddesi'nde H.S. idaresindeki plakasız motosikleti durdurdu.

Ehliyetini isteyen polis ekiplerine direnen sürücü, motosikletini ateşe verdi.

Alevlerin sardığı motosikleti söndürmek isteyen polisler, yoldan geçen Düzce Belediyesine ait sulama aracından yardım istedi.

Motosikletteki yangın söndürüldükten sonra H.S'nin 100 promil alkollü olduğu tespit edildi. H.S'ye 21 bin 112 lira ceza uygulandı.

Yanan motosiklet ise çekiciyle yediemin otoparkına götürüldü.

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Samsun’da “Milli Mücadele’de 19 Mayıs ve Samsun” konferansı düzenlendi

Anadolu Ajansı
Yayın: 22.05.2024 00:00
Paylaş:
A+ A-

SAMSUN (AA) – Samsun'un Bafra ilçesinde, “Milli Mücadele'de 19 Mayıs ve Samsun” konferansı gerçekleştirildi.

Bafra Gençlik Merkezince Gençlik Haftası etkinlikleri kapsamında düzenlenen konferansa Ondokuz Mayıs Üniversitesi Atatürk İlkeleri ve İnkılap Tarihi Araştırma ve Uygulama Merkezi Müdürü Prof. Dr. Kaya Tuncer Çağlayan, konuşmacı olarak katıldı.

Çağlayan, Samsun'un Milli Mücadele'nin ilk kıvılcımının çakıldığı, ilk ateşin yakıldığı yer olduğunu belirterek, “Mustafa Kemal Atatürk savaşlardaki başarılarıyla büyük bir asker, yönetimiyle büyük bir devlet adamı, görüşlerindeki sağlamlılık, doğruluk, geçerlilik, uluslararası ilişkilerde güvenilirlik, barış ve insanseverlik değerleriyle de evrensel bir kişi olmuştur.” dedi.

Gençlik Merkezi Müdürü Selim Erdoğan da Milli Mücadele'nin başlangıç meşalesinin yakıldığı 19 Mayıs'ı gençlere unutturmamak adına düzenlenan konferansa katkı veren Çağlayan'a teşekkür etti.

Konferansa İlçe Emniyet Müdürü Murat Öner, Bafra Meslek Yüksekokulu Müdürü Prof. Dr. Ömer Çalışkan, Bafra Halk Eğitimi Merkezi Müdürü Hacı Avcı ile öğrenciler katıldı.