Almus’ta yeni yapılan cami ibadete açıldı

Almus’ta yeni yapılan cami ibadete açıldı

Anadolu Ajansı
Yayın: 18.08.2023 16:12
Paylaş:
A+ A-

TOKAT (AA) – Tokat'ın Almus ilçesinde yeni yapılan Kuba Cami ibadete açıldı.

Ötükent Mahallesinde hayırseverlerin yardımıyla imaline 2022 de başlanan mescitte bugün birinci namaz kılındı.

Cuma namazı öncesi yapılan açılış merasimine Almus Kaymakam Vekili Kaya Çelik, Almus Belediye Lideri Bekir Özer, İlçe Müftüsü Emin Kaplan ve ilçe protokolü katıldı.

İlçe Müftüsü Emin Kaplan, “Almus Ötükent Mahallesi Kuba Camii nin resmi açılışını bugün prestiji ile gerçekleştirdik, hayır sahiplerine, vesile olanlara, dayanak olanlara farklı başka teşekkür ediyoruz. Allah, kıyamete kadar bu mescitlerimizde ibadet edebilmemizi nasip eylesin. Camimizin iç kısmı 200 kişinin birebir anda ibadet edebilmesine imkan sağlıyor. Alt katta bulunan çok emelli salon ve son cemaat yeri ile bu sayı 350 kişi kapasiteye ulaşıyor.” dedi.

Belediye Lideri Bekir Özer ise Kuba Mescidinin açılışına katılanlara teşekkür ederek yapılışı sürecine ait bilgiler verdi.

Ötükent Mahalle Muhtarı Sadık Bayrak da”Almus Kaymakamlığımız ve Belediye Liderimiz Bekir Özer önderliğinde başlamış olduğumuz camimizi şükürler olsun bugün ibadete açtık. Camimizin proje ve altyapı hizmetleri Belediyemizce karşılandı. Hayırsever vatandaşlarımızın katkıları ile yaklaşık 6 milyon lira harcama ile camimizi bitirdik” diye konuştu.

Cuma Namazı sonrasında cami açılışına gelen vatandaşlara yemek ikramı yapıldı.

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Karabük’te fener alayı düzenlendi

Yayın: 19.05.2024 12:54
Paylaş:
A+ A-

Karabük ve Düzce’de 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla fener alayı gerçekleştirildi.

Safranbolu Kaymakamlığınca düzenlenen etkinlik, Leyla Dizdar Kültür Merkezi önünden başladı.

Yürüyüşe katılanlar, ellerinde Türk bayrakları ve meşalelerle bando eşliğinde yaklaşık 1 buçuk kilometre yürüyüp Misak-ı Milli Demokrasi Meydanı’na ulaştı.

Program kapsamında burada gençlik konseri düzenlendi.

Yürüyüşe, Safranbolu Kaymakamı Şaban Arda Yazıcı, Safranbolu Belediye Başkanı Elif Köse, Gençlik ve Spor İl Müdürü Coşkun Güven, Safranbolu Jandarma Komando Eğitim Merkezi Komutanlığı personeli ile vatandaşlar katıldı.