Alt Yapı İhalesi 11 Temmuz’da Yapılacak

Halil Kızılyer
Yayın Tarihi: 16.06.2023 15:37
A+ A-

AK Parti Karabük milletvekilleri Cem Şahin ve Durmuş Ali Keskinkılıç, Eskipazar Metal ve Metal Ürünleri İhtisas Organize Sanayi Bölgesi’nin (OSB) altyapı ihalesinin 11 Temmuz’da yapılacağını bildirdi.

Karabük’ün ekonomik kalkınmasına büyük bir ivme kazandıracak, istihdam sorununu çözecek Eskipazar Metal Ve Metal Ürünleri İhtisas Organize Sanayi Bölgesi için ilk müjdeli haber AK Parti Karabük Milletvekilleri Ali Keskinkılıç ve Cem Şahin’den geldi.

Keskinkılıç ve Şahin’in seçim kampanyaları süresince sık sık gündeme getirdikleri, İkinci sanayi hamlesi olarak adlandırdıkları, yapımı için büyük gayret gösterdikleri sanayi bölgesinde bugün önemli bir gelişme yaşandı.

Şahin ve Keskinkılıç’ın girişimleri ve takibi sonunda Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı Sanayi Bölgeleri Genel Müdürlüğü tarafından, Eskipazar Metal Ve Metal Ürünleri İhtisas Organize Sanayi Bölgesi, yol, yağmur suyu, içme suyu, kanalizasyon, YG-AG elektrik  ve telekom altyapı şebekesi inşaatlarından müteşekkil altyapı yapım işinin ihalesi 11 Temmuz 2023 günü yapılacak.

Konuyla ilgili açıklama yapan Şahin ve Keskinkılıç, “Karabük’ün istihdamı, kalkınması, büyümesi ve refahı için çok önemli gördüğümüz sanayi bölgemiz bizim için çok önem arz ediyor. Göreve başlar başlamaz ilk işimiz sanayi bölgemizin bir an önce faaliyete geçmesi için gerekli adımlar atmak oldu. Yaptığımız görüşmeler ve girişimler sonucunda bölgenin alt yapı ihalesinin ilana çıkmasını sağladık. Altyapı ihalesinin yapılacak olması, bölge için  önemli bir dönüm noktası olacaktır. Bu proje, istihdam yaratma, ekonomiyi canlandırma ve bölgenin gelişimine katkı sağlama konusunda büyük bir potansiyele sahiptir Amacımız bir an önce alt yapıyı hazır hale getirip müteşebbisleri davet etmek. Ne yapacağımızı iyi planladık ve hızla plan dahilinde ilerliyoruz. İlk etapta 47 firmaya ön tahsis yapılmıştı, şu an sayı 62’ye çıktı. Daha da talep olacaktır. Bu bölge bir an önce faaliyete geçerek ilimize katkı sağlayacak.” dedi.(Sadık Arslan)

 

 

 

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

ÇORUM (AA) – Çorum'da düzenlenen operasyonda firari hükümlü, saklandığı buzdolabının içinde yakalandı.

İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri, çeşitli suçlardan hakkında 3 yıl 4 ay kesinleşmiş hapis cezası bulunan N.T'nin (20) yakalanmasına yönelik çalışma başlattı.

Hükümlünün Yavruturna Mahallesi Uğur Mumcu Caddesi'nde babasına ait evde saklandığını belirleyen ekipler, adrese operasyon düzenledi.

Adreste arama yapan ekipler, N.T'yi buzdolabının içinde saklanırken yakaladı.

Hükümlü, emniyetteki işlemlerinin ardından cezaevine teslim edildi.

Nöbetçi Eczaneler

Büşra Eczanesi
Adres

Beşbinevler Mahallesi, Şahin Tepesi No:18/A Merkez / Karabük

Telefon

(370) 433-0777

Öztürk Eczanesi
Adres

Sırınevler Mahallesi Alparslan Caddesi No:2/A Karabük

Telefon

(370) 415-5557

Safran Eczanesi
Adres

Atatürk Mahallesi, Akter Sokak Devrim Sitesi C Blok No:6/B Safranbolu / Karabük

Telefon

(370) 712-8262

Eskipazar Eczanesi
Adres

Merkez Mahallesi, Cami Caddesi, No:16 Eskipazar / Karabük

Telefon

(370) 818-3737

Yeni Zümrüt Eczanesi
Adres

İsmetpaşa Mahallesi, Doruk Sokak, No:8/B Yenice / Karabük

Telefon

(370) 766-4500

Tuğba Eczanesi
Adres

Hükümet Caddesi No:71/B Eflani / Karabük

Telefon

(370) 461-2427