Altınöz’ün yerine Ferhat Salt İl Başkanı oldu

Altınöz’ün yerine Ferhat Salt İl Başkanı oldu

Yayın: 18.03.2023 17:16
Paylaş:
A+ A-

İsmail Altınöz’ün milletvekili aday adayı olmak için istifa etmesiyle boşalan AK Parti Karabük İl Başkanlığı görevine Ferhat Salt atandı.

AK Parti İl Başkanı Av. İsmail Altınöz yaklaşık 5 yıldır sürdürdüğü görevinden geçtiğimiz Perşembe günü istifa ederek Karabük milletvekili aday adayı olmuştu.

14 Mayıs Pazar günü yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekilliği seçimleri öncesinde boşalan Karabük il başkanlığı için Karabük’e gelen AK Parti Teşkilat Başkan Yardımcısı Yahya Çelik ve Karabük Koordinatörü Kastamonu Milletvekili Metin Çelik il yöneticileri, ilçe başkanları, milletvekilleri ve parti teşkilatlarında görev alan birçok kişiyle görüştü.

Yapılan görüşmeler ve yoklamalar sonucu uzun süredir siyasi ve hukuk işlerinden sorumlu il başkan yardımcılığı görevini yürüten Ferhat Salt il başkanlığına atandı.

20 Mart Pazartesi günü saat 16.30’da düzenlenecek törenle AK Parti İl başkanlığında Altınöz, görevini yeni İl Başkanı Salt’a devredecek.

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Karabük Valisi Mustafa Yavuz’a Kütüphaneler Haftası’nda Ziyaret

Yayın: 28.03.2024 11:32
Paylaş:
A+ A-
Her yıl Mart ayının son haftasında kutlanan, bu yıl 60. kez düzenlenen “Kütüphaneler Haftası”nda İl Kültür ve Turizm Müdürü İbrahim Şahin, Karabük İl Halk Kütüphanesi Müdürü Hülya Özgün, İl Halk Kütüphanesi Müdür Yardımcısı Orhan Gündüz Vali Mustafa Yavuz’u makamında ziyaret etti.
Ziyarette, İl Kültür ve Turizm Müdürü İbrahim Şahin, öğrencilerde okuma alışkanlığını ve zevkini geliştirmek, kitap sevgisini artırmak, okuyucuların kitaplardan daha çok faydalanmalarını sağlamak ve halkı kütüphanelerin gelişmesi için bilinçlendirmek amacıyla her yıl, Mart ayında kutlanmakta olan Kütüphaneler Haftası etkinlikleri hakkında Valimiz Mustafa Yavuz’a bilgi verdi. (Kaynak: Karabük Valiliği)