Anadolu Otoyolu’nun Bolu kesiminde ulaşım normale döndü

Anadolu Otoyolu’nun Bolu kesiminde ulaşım normale döndü

Anadolu Ajansı
Yayın: 24.06.2024 12:52
Paylaş:
A+ A-

BOLU (AA) – Kurban Bayramı tatili süresince yoğunluğun yaşandığı Anadolu Otoyolu'nun Bolu kesiminde ulaşım normale döndü.

Kurban Bayramı tatilinin son gününde memleketleri ya da tatil beldelerinden dönüşe geçen sürücüler nedeniyle yoğunluğun yaşandığı Anadolu Otoyolu'nun İstanbul istikametinde ulaşım normal olarak sağlanıyor.

Otoyolun, Gerede, Köroğlu rampası, Yumrukaya ve Bolu Dağı Tüneli mevkilerinde trafik yoğunluğu yaşanmıyor.

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

19 Mayıs’ta tarımda bilinçli sulama ve toprak yönetimi eğitimi yapıldı

Anadolu Ajansı
Yayın: 28.06.2024 12:45
Paylaş:
A+ A-

SAMSUN (AA) – Samsun'un 19 Mayıs ilçesinde tarım sektörüne yönelik bilinçli sulama ve toprak yönetimi konularında bilgilendirme eğitimi düzenlendi.

Ondokuz Mayıs Yerel Eylem Grubu Derneği (OMYEGDER) tarafından İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğünün katkılarıyla düzenlenen eğitim programının eğitmenliğini Ondokuz Mayıs Üniversitesi Toprak Bilimi ve Bitki Besleme Bölümünden Prof. Dr. Mustafa Sağlam yaptı.

İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğünde gerçekleştirilen programda, son yıllarda yaşanan kuraklıkta en temel etkenin su varlığının yüzde 80'e yakınının tarım sektöründe kullanılması ve vahşi sulama yöntemiyle su kaynaklarının azaltılması olduğu, bu nedenle özellikle damlama sulama sistemlerinin kullanılması gerektiği aktarıldı.

Program sonrasında OMYEGDER tarafından katılımcılara tarlalarında kullanabilmeleri amacıyla hediyeler verildi.