Arda Turan’ın Tribün Tepkisi: Küfürlü Tezahürat Yapan Taraftarlara ‘Görüşeceğiz Sizinle Maçtan Sonra’

Arda Turan’ın Tribün Tepkisi: Küfürlü Tezahürat Yapan Taraftarlara ‘Görüşeceğiz Sizinle Maçtan Sonra’

Yayın: 11.12.2023 11:22 |Güncelleme: 27.12.2023 16:24
Paylaş:
A+ A-

Eyüpspor‘un Şanlıurfaspor’u 4-0 mağlup ettiği Trendyol 1. Lig 15. hafta maçında, Eyüpsporlu bazı taraftarlar tribünde bankacı Seçil Erzan’a yönelik küfürlü tezahüratlarda bulundu. Maçı yedek kulübesinden takip eden Eyüpspor hocası Arda Turan, yaşanan olaylar karşısında tribünlere tepki gösterdi.

Arda Turan’ın sinirlendiği anlarda tribüne doğru yönelerek taraftarlara, “Ne var! Ne var! Görüşeceğiz sizinle maçtan sonra” şeklinde tepki gösterdiği belirtildi. Bu olaylar, maçın atmosferini olumsuz etkilediği gibi Arda Turan’ın da duygusal bir tepki vermesine neden oldu.

Öte yandan, bankacı Seçil Erzan daha önce yaptığı yüksek getirili fon vaadiyle birçok futbolcuyu kandırmış ve bu nedenle açılan soruşturma kapsamında tutuklanmıştı. Dava dosyasında geçen görüşmelerde Arda Turan’ın, kandırıldığı iddia edilen 7,5 milyon dolarlık miktarın akıbetini sorduğu ve banka yöneticileriyle görüşmeye gitmeden önce fonu destekleyen kişilerin listesini talep ettiği ifade edilmişti. Seçil Erzan’ın ise bu süreçte bankanın zararının tazmin edilmesi gerektiğini belirttiği kayıtlara geçmişti. (Halil Kızılyer)

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Ordu’da Gençlik Konseri düzenlendi

Anadolu Ajansı
Yayın: 20.05.2024 04:12
Paylaş:
A+ A-

ORDU (AA) – Ordu'da, 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı etkinlikleri kapsamında Gençlik Konseri gerçekleştirildi.

Büyükşehir Belediyesince Altınordu ilçesindeki Çamlıköşk'te organize edilen konserde şarkıcı Tuğçe Kandemir sahne aldı.

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Hilmi Güler, çok sayıda şarkı seslendiren Kandemir'e çiçek verildi.

19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı münasebetiyle kıymetli bir sanatkarı ağırladıklarını belirten Güler, Kandemir'e teşekkür etti.

Havai fişek gösterisinin de yapıldığı konsere, Altınordu Kaymakamı Erkan Karahan, Altınordu Belediye Başkanı Ulaş Tepe ile Perşembe Belediye Başkanı Cihat Albayrak ile vatandaşlar katıldı.