Arhavi Belediye Meclisi ilk toplantısını yaptı

Arhavi Belediye Meclisi ilk toplantısını yaptı

Anadolu Ajansı
Yayın: 10.04.2024 16:12
Paylaş:
A+ A-

ARTVİN (AA) – Arhavi Belediye Meclisi, 31 Mart Mahalli İdareler Seçimleri'nin ardından ilk toplantısını gerçekleştirdi.

Arhavi Belediye Başkanı Turgay Ataselim başkanlığında belediye meclis salonunda yapılan toplantıya, tüm meclis üyeleri katıldı.

Ataselim, yaptığı konuşmada, yeni dönemin ilçe, ülke ve vatandaşlar için hayırlar getirmesini dileyerek, meclis çatısı altında Arhavi'nin yararına olan çalışmalara hep birlikte imza atacaklarına inandığını söyledi.

Gündemin onaylanmasının ardından, toplantı gündemdeki maddelerin görüşülmesi ve oylanması ile devam etti.

Belediye meclisinin ilk toplantısında, meclis başkan vekilliği, katip üyelikleri, encümen üyelikleri, komisyonlar ve birlik üyeliklerinin belirlenmesi, mali raporların görüşülmesi ve meclis toplantı gün ve saati ile tatil ayının belirlenmesi gibi konular ele alındı.

Toplantıda ayrıca, ilçe genelinde yapılması planlanan projeler ve hizmetler hakkında da bilgi paylaşımı yapıldı.

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

“Hayvan Hayat Sigortaları Eksper Tekamül Eğitimi” Tekirdağ’da gerçekleştirildi

Anadolu Ajansı
Yayın: 09.05.2024 08:48
Paylaş:
A+ A-

İSTANBUL (AA) – TARSİM, Devlet Destekli Tarım Sigortaları Sistemi kapsamındaki yeni uygulamaların tanıtılması ve TARSİM eksperlerinin bilgi birikimlerine katkıda bulunulması amacıyla “Hayvan Hayat Sigortaları Eksper Tekamül Eğitimi” düzenledi.

TARSİM'den yapılan açıklamaya göre, Tekirdağ'da düzenlenen eğitimde, risk inceleme ve hasar tespit işlemlerinde dikkat edilmesi gereken hususlar, Devlet Destekli Hayvan Hayat Sigortalarında 2023 yılı değerlendirmesi, 2024 yılı yenilikleri başlıklı sunumlar gerçekleştirildi, eksperlerin konuya ilişkin soruları yanıtlandı.

Açıklamada etkinlikteki konuşmasına yer verilen Tarım ve Orman Bakanlığı Tarım Reformu Genel Müdürlüğü Tarım Sigortaları ve Doğal Afetler Daire Başkanı ve TARSİM Yönetim Kurulu Üyesi Kamil Özdemir, TARSİM'in her geçen yıl artan başarısında eksperlerin çok önemli bir yere sahip olduğunu vurgulayarak, dünyadaki diğer ülkelere de tarım sigortacılığı alanında rol model olduğunu aktardı.

Sigortacılık ve Özel Emeklilik Düzenleme ve Denetleme Kurumu (SEDDK) Hayat Dışı Düzenleme Daire Başkanı Işıl Şekerci Konya da Devlet Destekli Tarım Sigortaları Sistemi'nin gelişimine değinerek, eksperlere görevlerinde başarılar diledi.

TARSİM Yönetim Kurulu Üyesi ve Tarım Sigortaları Havuz İşletmesi Genel Müdürü Bekir Engürülü de küresel düzeyde yaşanan iklim değişiklikleri sebebiyle şiddeti ve frekansı giderek artan çeşitli risklere ve doğal afetlere karşı, tarımın sürdürülebilirliği için her geçen gün önemi artan TARSİM hakkında bilgilendirmelerde bulunarak, risk inceleme ve hasar tespit süreçlerinin sistemin devamlılığı açısından önemini belirtti.