Arıcılık Kursu İçin Protokol İmzalandı

Arıcılık Kursu İçin Protokol İmzalandı

Yayın: 08.02.2019 21:35
Paylaş:
A+ A-

Karabük İl Tarım ve Orman Müdürü Çetin Ayvalık, Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürü Mustafa Çalış ve İl Milli Eğitim Müdürü Mehmet Fatih Vargeloğlu’nun katılımları ile İl Müdürlüğü binasında Arıcılık ile ilgili işbirliği protokolü imzalandı.

İmzalanan protokolün ardından kısa zaman içerisinde Arıcılık kursu açılacak. Açılacak olan Arıcılık kursunda, 16- 55 yaş arası ve sosyal güvencesi olmayan kişilere teorik ve pratik arıcılık eğitimi verilecek. Kursiyerlerin arıcılık hakkında temel bilgi öğrenerek arı yetiştiriciliğini bir meslek olarak kazanımları hedeflenmektedir.

Yapılan protokol imza töreninde İl Tarım ve Orman Müdürü Çetin Ayvalık “Sosyal güvencesi olmayan ve arıcılığı bir meslek olarak edinmek isteyen çiftçilerimize gerekli destekler verilerek onlara birer ekmek kapısı oluşturmayı hedeflemekteyiz. İl Tarım ve Orman Müdürlüğü, İl Milli Eğitim Müdürlüğü ile Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğü ortaklaşa hareket ederek Arıcılık mesleğine ilgi duyan ve gerekli şartları taşıyanların başvurmaları gerektiğine inanıyoruz” dedi.

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Samsunspor’da sol ayak bileğinden sakatlanan Satka, ameliyat edildi

Anadolu Ajansı
Yayın: 28.03.2024 16:48
Paylaş:
A+ A-

SAMSUN (AA) – Trendyol Süper Lig ekiplerinden Yılport Samsunspor'un Slovak stoper oyuncusu Lubomir Satka, sol ayak bileğinden yaşadığı sakatlık nedeniyle ameliyat edildi.

Kırmızı-beyazlı kulüp, 28 yaşındaki Satka'nın sağlık durumu ile ilgili açıklama yaptı.

Açıklamada, Atakaş Hatayspor maçında sol ayak bileğinden sakatlanan tecrübeli oyuncunun özel bir hastanede operasyon geçirdiği bildirildi.

Satka'nın ne zaman sahalara döneceği konusunda ise açıklama yapılmadı.