ASD Şirketler Grubu Eflanispor’a isim sponsoru oldu

ASD Şirketler Grubu Eflanispor’a isim sponsoru oldu

Yayın: 14.09.2023 16:25
Paylaş:
A+ A-

FİMAK’ın forma sponsorluğundan sonra ASD Şirketler grubu da Eflanispor’a isim sponsoru oldu.

ASD Şirketler Grubu, 2023-24 sezonu ile birlikte Eflanispor’un yeni isim sponsoru oldu.

Karabük 1. Amatör liginde mücadele eden ASD Eflanispor Kulübü’nden isim sponsorluğu anlaşmasının ardından yapılan açıklamada, “ASD Şirketler Grubu ile yeni başarılara imza atmak için güçlü bir birliktelikle yola çıkıyoruz. İki güçlü markanın bir araya gelmesiyle takımımız yeni sezonda, ‘ASD Eflanispor’ adını kullanacaktır. ASD, Eflanispor’un başarılarında önemli bir rol oynayacaktır.

ASD Şirketler Grubu ile yaptığımız bu anlaşma, Eflanispor’un gücüne güç katacak ve geleceğe daha umutla bakmamızı sağlayacaktır. Bu sponsorluk anlaşması inanıyoruz ki, her iki taraf için de başarılı ve verimli bir iş birliği sürecini başlatacaktır.

Desteklerinden dolayı Türkiye’nin önde gelen Şirketler Grubundan biri olan ASD ailesine, ASD Şirketler Grubu sahipleri Selcan Demircan ve Uygar As’a, Korkut/Aydın Avukatlık Bürosu Eflanispor ve ASD Şirketler Grubu Hukuk Müşaviri Hamdi Aydın Beye, Sponsorlukta büyük rol oynayan Başkanımız İrfan Topçu’ya, Yönetim Kurulu üyelerimize şükranlarımızı sunuyoruz” ifadelerine yer verildi.

Şampiyonluk parolası ile yola çıkan ASD Eflanispor geçtiğimiz hafta da merkezi İstanbul’da bulunan Fırın ve Gastronomi Makineleri firması FİMAK ile forma sponsorluk anlaşması imzalamıştı.

 

 

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Vali Yavuz Özçelik-İş Sendikasını ziyaret etti

Yayın: 18.05.2024 12:38
Paylaş:
A+ A-

Karabük Valisi  Mustafa Yavuz, Özçelik-İş Sendikası Karabük Şube Başkanı Kenan Yılmaz ve Yönetim Kurulu Üyelerine İade-i ziyarete bulundu.

Özçelik-İş Sendikası Karabük Şube Başkanlığı’nda gerçekleşen ziyarette Karabük Şube Başkanı Kenan Yılmaz ve Yönetim Kurulu Üyeleri ile bir süre görüşen ValiMustafa Yavuz, misafirperverlikleri için kendilerine teşekkür ederek çalışmalarında başarılar diledi.

Nazik ziyareti ve güzel dilekleri için Vali Mustafa Yavuz’a teşekkür eden Başkan Yılmaz sendika çalışmaları hakkında bilgiler verdi.