ATANAMAYAN UZMANLAR DERNEĞİ HAKLARINI ARAMAYA DEVAM EDİYOR

ATANAMAYAN UZMANLAR DERNEĞİ HAKLARINI ARAMAYA DEVAM EDİYOR

Yayın: 05.02.2024 15:56
Paylaş:
A+ A-

Atanamayan Uzmanlar Derneği (ATAUZDER) Genel Başkanı Mustafa Gündeşli ve ekibi, Kamu Yararına Kurulacak Uzmanlar Derneği (TEMUD)’ne talip oldu. TEMUD’un başkanlık seçiminde aday olduğunu ve ülke genelinde seslerini duyurmak amacıyla çalışmalarına hız kesmeden devam ettiklerini açıkladı.

Atanamayan Uzmanlar Derneği (ATAUZDER) Genel Başkanı Mustafa Gündeşli, Derneğimizin amacı 7 yıl ve üzeri görev yapan (2016 yılından önce), ailevi, sağlık ve mesleki sebeplerle görevlerinden ayrılmak zorunda kalan uzman çavuşların referans olmadan devlet eliyle adil bir şekilde memuriyet hakkını almasını sağlamaktır. Devletimiz ve saygıdeğer devlet büyüklerimizle görüşmeler sağlayarak desteklerini talep ettik. Bunlar arasında Adalet ve Kalkınma Partisi, Milliyetçi Hareket Partisi, İyi Parti, Cumhuriyet Halk Partisi, Saadet Partisi, Yeniden Refah Partisi, Vekiller, Grup başkan Vekilleri, Komisyon Başkanları, Komisyon Üyeleri ile görüşmeler yer almaktadır. Birçok siyasi kişilerle başarılı görüşmeler gerçekleştirdik. Sesimizi duyurmadığımız hiçbir siyasi parti lideri, kurum ve kuruluş kalmadı.” dedi.

BİZLERİN MESELESİ SİYASET ÜSTÜ VİCDAN MESELESİDİR

Bizlere zaman ayırıp sesimizi duyan ve her türlü desteği vereceğini belirten devletimiz ve devlet büyüklerimize desteklerinden dolayı ATAUZDER ve Ailesi adına binlerce kez teşekkür ederiz. Derneğimiz ve yönetim ekibimiz haklı mücadelemizde üstüne düşen görevini layıkıyla yerine getirmiş olup çalışmalarına hız kesmeden devam etmektedir.

YAPTIKLARIMIZ YAPACAKLARIMIZIN TEMİNATIDIR

Kamu Yararına Kurulacak Uzmanlar Derneği (TEMUD) Başkanlık seçimlerinde Mustafa Gündeşli’nin aday olduğu bildirildi. Emekli uzman çavuşlar, 10 yıl üzeri çalışıp görevlerinden ayrılan uzman çavuşlar, sivil memurluğa geçmiş uzman çavuşlar, görevlerine devam eden uzman çavuşlar, malulen emekli uzman çavuşlar, 10 yıl ve üzeri çalışma sonucunda Gazilik unvanı almış uzman çavuşlar TEMUD seçimlerinde oy kullanabilecek.

Atanamayan Uzmanlar Derneği (ATAUZDER) Genel Başkanı Mustafa Gündeşli’nin, TEMUD Başkanlık seçimlerinde güçlü bir aday olduğu belirtildi. Böylece, bütün Uzman Çavuşların özlük hakları, memuriyet hakları konusunda gerekli çalışmaları gerçekleştirmek adına tek çatı altında çalışmalarına devam edeceği öğrenildi.

Mustafa Gündeşli, bütün Uzman Çavuşların layık olduğu değeri görmeleri, haklarının iyileştirilmesi, özlük haklarının alınması, mağduriyetlerin giderilmesi adına göreve talip olduğunu açıkladı. Uzman Çavuşlar ise yıllarca duyulmayan seslerini duyurmak için çalışmalar gerçekleştiren ve bunu hiçbir menfaat gözetmeksizin vicdanlı ve merhametli bir şekilde yapan ve birçok başarının temelinde yer alan ismin Mustafa Gündeşli olduğunu vurguladı. (Esra Oğuzkağan Özkan)

 

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Samsun’da narkotik denetimlerinde 17 şüpheli yakalandı

Anadolu Ajansı
Yayın: 27.07.2024 00:52
Paylaş:
A+ A-

SAMSUN (AA) – Samsun'da gerçekleştirilen denetimlerde 17 şüpheli gözaltına alındı.

İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şubesi ile ilçe emniyet müdürlükleri ekiplerince, uyuşturucu madde satışı yapan sokak satıcılarına yönelik denetim gerçekleştirildi.

Adreslerde ve şüphelilerin üzerinde yapılan aramalarda 121 sentetik ecza hapı, 261,46 gram esrar, 251,21 gram sentetik uyuşturucu, 23 kök kenevir bitkisi, 5 uyuşturucu kullanma aparatı ile hassas terazi ele geçirildi.

Denetimlerde 17 şüpheli gözaltına alındı.

Zanlılardan 2'sinin çeşitli suçlardan kesinleşmiş hapis cezası bulunduğu belirlendi.