AVUSTURYA-TÜRKİYE (MİLLİ MAÇ) EURO 2024 son 16 turu maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda?

AVUSTURYA-TÜRKİYE (MİLLİ MAÇ) EURO 2024 son 16 turu maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda?

Yayın: 01.07.2024 10:35
Paylaş:
A+ A-

EURO 2024 Son 16 Turunda Avusturya-Türkiye Heyecanı

EURO 2024 son 16 turu maçları tüm hızıyla devam ediyor. A Milli Takımımız, grubunu ikinci sırada tamamlayarak son 16 turunda Avusturya ile karşılaşacak. Futbolseverler, bu kritik mücadelenin yayın saati ve günü hakkında detaylı bilgileri merak ediyor. İşte Avusturya-Türkiye EURO 2024 maçı hakkında bilinmesi gerekenler:

Avusturya-Türkiye Maçı Ne Zaman, Saat Kaçta, Hangi Kanalda?

Avusturya-Türkiye EURO 2024 son 16 turu maçı, 2 Temmuz Salı günü Türkiye saati ile 22:00’de oynanacak. Mücadele, Leipzig Stadyumu’nda gerçekleşecek ve TRT 1 ekranlarından naklen ve şifresiz olarak yayınlanacak.

Türkiye, Avusturya’yı Elerse Rakibi Kim Olacak?

A Milli Takımımız, Avusturya’yı elemesi halinde adını çeyrek finale yazdıracak. Çeyrek finaldeki rakibimiz ise Romanya-Hollanda maçının galibi olacak.

Son 16 Turu Maç Takvimi

1 Temmuz Pazartesi:

  • 19:00 Fransa-Belçika (Düsseldorf Arena)
  • 22:00 Portekiz-Slovenya (Frankfurt Arena)

2 Temmuz Salı:

  • 19:00 Romanya-Hollanda (Münih Futbol Arena)
  • 22:00 Avusturya-Türkiye (Leipzig Stadı)

F grubunu 2 galibiyet ve 1 mağlubiyetle ikinci sırada tamamlayan A Milli Takımımız, tek maç üzerinden oynanacak olan son 16 turu mücadelesinde Avusturya ile karşı karşıya gelecek. Bu önemli maçı kazanan takım, çeyrek finale yükselerek yoluna devam edecek. Futbolseverler, bu heyecan dolu mücadeleyi TRT 1 ekranlarından canlı olarak takip edebilecek.

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

MediaMarkt “Tech Arena” deneyimini sanal ortama taşıyacak

Anadolu Ajansı
Yayın: 04.07.2024 16:15
Paylaş:
A+ A-

İSTANBUL (AA) – MediaMarkt, Tech Arena Marmara Park AVM mağazasında sunduğu deneyimleri, Metaverse'ün sanal gerçeklik (VR) dünyasına taşıyacak.

Şirketten yapılan açıklamaya göre, MediaMarkt, geçen yıl hizmete açtığı Tech Arena Marmara Park AVM mağazasında sunduğu deneyimleri Dijital İkiz Projesi ile Metaverse'ün VR dünyasına aktaracak. Proje, tüketicilerin Tech Arena mağazasında “Web 3.0” deneyimiyle sanal gezinti yaparak alışveriş yapabilmesini sağlayacak.

Dijital İkiz Projesi kapsamında, MediaMarkt'ın marka butikleri ve deneyim alanlarıyla zenginleştirilmiş bir alışveriş deneyimi sunan 6 bin 500 metrekarelik dev TechArena konsept mağazasının bire bir sanal taklidi, VR ve Metaverse platformu “Spatial.io” üzerinde oluşturuldu.

MediaMarkt'ın VR mağaza deneyimindeki öncü ve yenilikçi rolünün bir yansıması olan proje sayesinde tüketiciler, bulundukları yerden VR gözlükler, mobil cihazlar veya kişisel bilgisayar üzerinden dolaşabilecekleri Tech Arena mağazasının benzersiz olanaklarını, ürün ve marka çeşitliliğini keşfedebilecek.

Fiziksel mağazanın sınırlarını aşarak tüketicilere her yerden erişilebilir bir teknolojiyi sunan proje, fiziksel engelleri ortadan kaldıran VR deneyimiyle tüketicilere etkileşimli ve eğlence dolu bir gezinti ve alışveriş deneyimi sunacak.