Aydoğmuş’tan promosyon açıklaması

Berkay Doğan
Yayın: 19.07.2024 12:27
A+ A-

Sağlık-Sen Karabük Şube Başkanı Sezgin Aydoğmuş sağlık çalışanlarının promosyonları ile ilgili açıklama yaptı. Sağlık çalışanlarının müsterih olmasını isteyen Başkan Aydoğmuş yaptığı açıklamada şu görüşleri verdi:  “Bilindiği üzere Karabük Eğitim ve Araştırma Hastanesi, Safranbolu Devlet Hastanesi, Yenice Devlet Hastanesi ve Karabük Ağız ve Diş Sağlığı Hastanesi personeli kapsayan promosyon sözleşmesi 15 Ocak 2025 tarihi itibariyle sona erecek. Sağlık çalışanlarının güvencesi olan sendikamız yeni promosyon ihalesi için hazırlıklarına başladı. Promosyon ihalesinde yer alacak yetkili ve etkili tek memur sendikası olarak bu süreçte çalışanlarımızın beklentisini yerine getirilmesi ve hak edilen oranda promosyon alınabilmesi için saha çalışmalarına hız kazandırdık. . Karabük’te tüm sağlık çalışanlarını kapsayacak bir promosyon sözleşmesinin yapılması ve hak edilen en yüksek oranda promosyon alınması için gerekli görüşmelere ve çalışmalara başladık . Artan enflasyon ve ekonomik koşulları da göz önüne alındığımızda tüm çalışanları memnun edecek bir promosyon alınabilmesi için yetkili sendika olarak sağlık çalışanlarımızın taleplerini dinliyor ve bu talepler doğrultusunda yeni ihale sürecini yürütüyoruz.

Yetkili olmamasına rağmen ve hatta ihalede taraf bile olmamasına rağmen sağlık çalışanlarımızı yanlış bilgilendiren ve ihale sürecini zora sokarak sabote etmek isteyenlerin niyetleri açıktır. Amaçları çalışanlarımızın yüksek rakamlarda promosyon alması olmadığı ihale sürecini nasıl baltalarız, nasıl başarısız hale getiririz ve buradan bir iki üye nasıl alabiliriz derdinde oldukları görülmektedir. Sağlık çalışanlarımız müsterih olsun. Tüm engellemelere karşın yetkili sendika olarak sağlık çalışanlarımızın hak ettikleri en yüksek promosyonu almalarını sağlayacak tüm görüşmeleri ve çalışmaları yapıyoruz.

Bugüne kadar olduğu gibi Karabük Sağlık Sen Şube Başkanlığı olarak çalışanlarımızın yüksek menfaatlerini göz önüne alarak azami gayretle başarılı bir ihale sürecini yürüterek çalışanlarımızın bize yüklemiş oldukları sorumluluğu yerine getireceğiz. Bu süreçte gerekli tüm bilgilendirme Sendikamız tarafından üyelerimize ve sağlık çalışanlarımıza yapılacak olup, ayrıca sağlık çalışanlarımız doğru bilgiye yönetim kurulundaki arkadaşlarımızdan, işyeri temsilcilerimizinden ve sosyal medya hesaplarımızından ulaşabileceklerdir” dedi.

 

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Trabzon’da otomobillerden hırsızlık yapan yabancı uyruklu 2 şüpheli yakalandı

Anadolu Ajansı
Yayın: 07.09.2024 08:52
A+ A-

TRABZON (AA) – Trabzon'da, araç kapılarının kilitlenmesini önleyen sinyal kesici cihaz kullanarak otomobillerden hırsızlık yaptıkları belirlenen yabancı uyruklu 2 şüpheli gözaltına alındı.

Valilikten yapılan açıklamaya göre, farklı tarihlerde sinyal kesici cihaz kullanarak otomobillerden hırsızlık yapan kişilerin tespit edildiği belirtildi.

Güvenlik birimlerince yapılan çalışmalar kapsamında kamera kayıtlarının incelendiğine işaret edilen açıklamada, şu ifadelere yer verildi:

“Israrlı takip ve yapılan çalışmalar sonucu Cevahir Alışveriş Merkezi otoparkında yabancı uyruklu E.T. ve A.H. yakalanmış, adli mercilerden alınan talimata istinaden üzerlerinde yapılan aramada araç kapılarının kilitlenmesini önleyerek araçların soyulmasında kullanıldığı değerlendirilen 2 jammer cihazı ele geçirilmiştir.”

Açıklamada, şüphelilerin cumhuriyet savcısının talimatıyla gözaltına alındığı kaydedildi.

Nöbetçi Eczaneler

Asuman Eczanesi
Adres

Fevzi Fırat Caddesi, No:51/A Merkez / Karabük

Telefon

(370) 413-1373

Beşbinevler Eczanesi
Adres

Beşbinevler 75. Yıl Mahallesi, 70. Sokak No:39 Merkez / Karabük

Telefon

(370) 433-1527

Dilek Eczanesi
Adres

Esentepe Mahallesi, İncekaya Caddesi, Sultan Çayırı Evleri No:78/B Safranbolu / Karabük

Telefon

(370) 712-5434

Mutlu Eczanesi
Adres

Orta Sokak No:7/B Eskipazar / Karabük

Telefon

(370) 818-1124

Gökçe Eczanesi
Adres

İnönü Caddesi No:2 Yenice / Karabük

Telefon

(370) 766-4455

Gülşen Eczanesi
Adres

Candaroğlu Mahallesi, Hastane Caddesi, No:7 Karabük-Eflani

Telefon

(370) 461-2331