Aygün “ Partimize çok fazla teveccüh var”

Aygün “ Partimize çok fazla teveccüh var”

Yayın: 30.06.2022 16:15
Paylaş:
A+ A-

İYİ Parti Karabük İl Başkanı Ali Çetin Aygün, İl Yönetim Kurulu Üyelerini düzenlediği Basın toplantısı ile kamuoyuna tanıttı.

Toplantıya, İl yöneticileri,  Merkez İlçe Başkanları, Safranbolu Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Şahin, İl Eski Başkanı Kenan Karabacak katıldı.  Toplantıda Teşkilatlar bir bir kendilerini tanıtarak, partideki görevleriyle ilgili bilgi verdiler.

İl Parti  Yöneticilerinin kendilerini tanıtmasının ardından değerlendirme yapan İl Başkanı Ali Çetin Aygün; “Partimiz Genel Başkanımız Meral Akşener önderliğinde ülkemizin yükselen bir umudu haline geldi. 20 Yıldır süren AK Parti iktidarı ülkede bütün dengeleri bozdu, istenmeyen bir şekilde ülkemizi ayrıştırdı bu konuları da göreve geldiğimizde belirtmeye çalıştık bundan sonra da bu yanlışları belirteceğiz ama iyi yaptıkları şeyleri de söyleyeceğiz bunda bir sıkıntı yok biz sadece muhalefet olsun diye burada değiliz iyi şeyleri de tabiki söyleyeceğiz. Yenice’de bir sel felaketi yaşandı bu her sene oluyor ama maalesef bunlardan ders almamaktayız bu konudaki eleştirilerimizi genel manada söylüyoruz söylemeye devam edeceğiz. Bu sel felaketinden zarar gören vatandaşlarımıza buradan geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz. Yeni çalışma arkadaşlarımla hep birlikte sahada olup, Karabük’ün sorunları ve bu sorunlara çözüm yolları arayacağız.  Olası bir erken seçim kararına karşı çalışmalarımıza vakit kaybetmeden başlayacağız.  Partimize çok fazla teveccüh var. Genel Başkanımız sayın Meral Akşener’in direktifleri doğrultusunda elimizden gelen gayreti göstereceğiz” dedi.

Ali Çetin Aygün’ün İl Başkanlığında İYİ Parti Karabük Yeni İl Yönetim Kurulu şu isimlerden oluşuyor; “İsmail Yalav, Mustafa Öztürk, Semiha Karaoğlu, Semra Çetin, Bayram Aydoslu, Tuba Kaplan, M. Emin Atalay, Mehmet Özkan, Türkcan Cantürk, Tenzile Çelik, Şenol Çevik, Serhat Uzun, Mustafa Özdemir, Şöhret Gedirli, Hüseyin Karaman, Meltem Şahin, Recep Yılmaz, Yıldız Kamay, Berk Özkan Alak, Uğur Kayabaşı, Nuri Öztürk, Mehmet Şihanlıoğlu, Abdurrahman Ayhan, Kadriye Ayhan, Zafer Sungur, Mustafa Kasal, İsmail Özdemir ve Ali Galip Ünüvar”(Mehmet Aşar)

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Kurum Müdürlerinden Belediye Başkanı Özkan Çetinkaya’ya Hayırlı Olsun Ziyareti

Yayın: 19.04.2024 13:46
Paylaş:
A+ A-

Karabük Ticaret İl Müdürü Ferudun Karataş, Karabük Sanayi ve Teknoloji İl Müdürü İsrafil Yıldız, Karabük Organize Sanayi Bölgesi İl Müdürü Alper Tolga Saka, KOSGEB İl Müdürü Serhat Saygın, KARGAZ Karabük İşletme Müdürü Cengiz Mancıoğlu ve BAKKA YDO Koordinatörü Sakin Eren, 31 Mart Mahalli İdareler seçimlerinde Karabük Belediye Başkanı seçilen Özkan Çetinkaya’ya hayırlı olsun temennisinde bulunarak, yeni görevinde başarılar dilediler.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden Belediye Başkan Özkan Çetinkaya, Karabük Ticaret İl Müdürü Ferudun Karataş, Karabük Sanayi ve Teknoloji İl Müdürü İsrafil Yıldız, Karabük Organize Sanayi Bölgesi İl Müdürü Alper Tolga Saka, KOSGEB İl Müdürü Serhat Saygın, KARGAZ Karabük İşletme Müdürü Cengiz Mancıoğlu ve BAKKA YDO Koordinatörü Sakin Eren’e nazik ziyaretleri ve güzel temennileri için teşekkür etti.