Aygün’den Karabük İdman Yurdu’na Büyük Destek!

Aygün’den Karabük İdman Yurdu’na Büyük Destek!

Yayın: 03.07.2023 11:49
Paylaş:
A+ A-

2 yıl önce sahipsiz kalan Kastamonuspor’a destek çıkan ve ligde tutmayı başaran GMG Grup (Gün Medya Grup) Onursal Başkanı İş İnsanı Cengiz Aygün, kendisi gibi hedefleri ve idealleri olan, takımı ligde tutmayı hedefleyen, hatta 2.lig için çabalayacak olan Karabük İdman Yurdu’na sponsor oldu.

Bu sezon 3.ligde başarı hedefleyen Karabük İdman Yurdu Başkanı Adem Aydım, Türk ekonomisinin önemli değerlerinden birisi olan Fabrikatör Necdet Rumi Aygün’ün oğlu, GMG Grup (Gün Medya Grup) Onursal Başkanı, Kastamonulu İş İnsanı Cengiz Aygün ile Antalya’ya bir araya gelerek önemli bir sponsorluk anlaşmasına imza attı.

Başkan Aydım, GMG Kastamonuspor’un Onursal Başkanı ve sponsoru İş İnsanı Cengiz Aygün ile Karabük İdman Yurdu olarak sponsorluk anlaşması için anlaşma sağlandığını müjdeledi.

Başkan Aydım, detayların yakında kamuoyu ile paylaşacağını söylerken, hayırlı olsun dileklerini bildirdi.(Haber Merkezi)

 

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Ordu’da Gençlik Konseri düzenlendi

Anadolu Ajansı
Yayın: 20.05.2024 04:12
Paylaş:
A+ A-

ORDU (AA) – Ordu'da, 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı etkinlikleri kapsamında Gençlik Konseri gerçekleştirildi.

Büyükşehir Belediyesince Altınordu ilçesindeki Çamlıköşk'te organize edilen konserde şarkıcı Tuğçe Kandemir sahne aldı.

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Hilmi Güler, çok sayıda şarkı seslendiren Kandemir'e çiçek verildi.

19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı münasebetiyle kıymetli bir sanatkarı ağırladıklarını belirten Güler, Kandemir'e teşekkür etti.

Havai fişek gösterisinin de yapıldığı konsere, Altınordu Kaymakamı Erkan Karahan, Altınordu Belediye Başkanı Ulaş Tepe ile Perşembe Belediye Başkanı Cihat Albayrak ile vatandaşlar katıldı.