Babaannesinin yetiştirdiği doğal mısırları turistlerin beğenisine sunuyor

Babaannesinin yetiştirdiği doğal mısırları turistlerin beğenisine sunuyor

Yayın: 18.09.2023 14:38
Paylaş:
A+ A-

Karabük’ün Safranbolu ilçesindeki dinlenme tesisinin yanında 10 yıldır mısır satışı yapan Yasin Yassıçayır, 85 yaşındaki babaannesinin yetiştirdiği doğal mısırları yerli ve yabancı müşterilerin beğenisine sunuyor.

Safranbolu-Bartın kara yolu Soğuksu mevkisinde 10 yıl önce mısır satışına başlayan 24 yaşındaki Yasin Yassıçayır, bu yaz satışlarını sosyal medyanın da gücünü kullanarak yapmaya başladı.

Mısır kostümüyle müşterilerini karşılayan Yassıçayır, yaptığı açıklamada, 85 yaşındaki babaannesinin doğal yöntemlerle yetiştirdiği mısırları pişirerek yerli ve yabancı turistlere sunduğunu kaydederek, satış sırasında yaptığı dansın müşterilerin beğenisini topladığını söyledi.

Çektiği videoları sosyal medyaya yüklediğini ve binlerce kez izlendiğini belirten Yassıçayır, “Binlerce takipçiye ulaştım. Buraya gelen yerli ve yabancı misafirler yaptığım hareketleri çok beğenerek benim dansıma eşlik ediyor. Mısırın birçok faydası var. Mısır seven herkesi tesisimize bekleriz.” dedi.

(AA)

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Safranbolu’da otobüs şoförü rahatsızlanan yolcuyu hastaneye yetiştirdi

Yayın: 18.05.2024 12:21
Paylaş:
A+ A-

Karabük’ün Safranbolu ilçesinde otobüs şoförü, rahatsızlanan yolcuyu güzergah dışına çıkarak hastaneye ulaştırdı.

Kent merkezinden Selim Şirin yönetimindeki 78 SB 145 plakalı belediye otobüsüne binen genç kız, bir süre sonra rahatsızlandı.

Durumu fark eden Şirin, güzergahını değiştirerek yolcuyu Safranbolu Devlet Hastanesi’ne götürdü.

Hastaneye getirilerek sağlık personeline teslim edilen genç kızın durumunun iyi olduğu öğrenildi.

Sürücü Şirin, gazetecilere, Karabük-Safranbolu seferini yaparken bir yolcunun rahatsızlandığını fark ettiğini söyledi.

Otobüsü uygun bir yerde durdurduğunu belirten Şirin, “Bir anda fenalaştı. İlk müdahaleyi yapmak için çevresini boşalttık. Daha sonra güzergah dışına çıkarak kendisini en yakın hastane olan Safranbolu Devlet Hastanesi’ne götürdüm. İnsanlık görevimiz.” ifadelerini kullandı.