Bafra Belediyesi’nde dijital dönüşüm

Bafra Belediyesi’nde dijital dönüşüm

Anadolu Ajansı
Yayın: 20.08.2023 00:00
Paylaş:
A+ A-

SAMSUN (AA) – Samsun Bafra Belediyesi, dijital çağın gerekliliklerine İçişleri Bakanlığı tarafından geliştirilen yenilikçi e-Belediye Bilgi Sistemiyle ahenk sağlıyor.

Bafra Belediyesi vatandaşlara daha aktif hizmet sunacak olan yeni sistem ile ilgili belediye işçisine özel bir eğitim semineri düzenlendi.

Belediye çalışanı, İçişleri Bakanlığı’nın vizyonu doğrultusunda ortak bir bilgi platformu oluşturarak, bilgi ve irtibat teknolojilerini azamî seviyede kullanmayı hedefleyen e-Belediye Bilgi Sistemi konusunda bilgilendirildi.

Bafra Belediyesinin, e-Devlet üzerinden sunduğu hizmetler ortasında “Arsa Metrekare Ünite Değeri” sorgulaması bulunmakla birlikte, “Beyan Bilgileri”, “Sicil Bilgileri”, “Tahakkuk Bilgileri” ve “Tahsilat Bilgileri” üzere özel sorgulamalar da mevcut. Yeni altyapının sağlayacağı kolaylıklarla vatandaşların e-Devlet üzerinden daha süratli ve kesintisiz hizmet alması, ayrıyeten hizmet portföyünün de zenginleştirilmesi planlanıyor.

Seminerde, e-Belediye Koordinatörü Şükrü Çiçek ve e-Belediye Tahlil Danışmanı Nihat Yüceyürek ve grubu “Canlı Belediyeler Modüllerine Geçiş” bahisli sunumuyla, belediye hizmetlerinin verimliliğine katkıda bulunacak süreçler hakkında aydınlatıcı bilgiler sundular.

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Terme’de yapılması planlanan projeler incelendi

Anadolu Ajansı
Yayın: 19.05.2024 16:48
Paylaş:
A+ A-

SAMSUN (AA) – Samsun'un Terme ilçesinde yapılması planlanan projelerle ilgili inceleme gerçekleştirildi.

Samsun Valisi Orhan Tavlı, TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu Başkanı ve AK Parti Samsun Milletvekili Mehmet Muş, AK Parti Samsun Milletvekili Ersan Aksu, Büyükşehir Belediye Başkanı Halit Doğan ve AK Parti Samsun İl Başkanı Mehmet Köse Terme ilçesini ziyaret etti.

Terme Belediye Başkanı Şenol Kul, ilçede yapılması planlanan projelerle alakalı bir dizi incelemelerde bulunulduğunu belirterek, “İlçemiz için çok büyük hayallerimiz var. İlçemizi hak ettiği yere getirmek, projelerimizi bir bir hayata geçirmek için gece gündüz çalışacağız.” ifadesini kullandı.