Bakan Özlü’den “Üreten Eller” Projesine Övgü

Bakan Özlü’den “Üreten Eller” Projesine Övgü

Yayın: 24.10.2016 10:20
Paylaş:
A+ A-

Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanı Dr.Faruk Özlü Karabük Ticaret Sanayi Odası tarafından yürütülen 2015 Yılı Yöresel Değerler Mali Destek Programı kapsamında desteklenen “Üreten Eller” isimli proje kapsamında KTSO hizmet binasının zemin katında bulunan satış mağazasını gezdi.

Karabük TOBB Kadın Girişimciler Kurulu ve Üreten Eller Kooperatif Başkanı Nuray Alpboğa’dan bilgi alan Bakan Özlü, “Mağazada yöremizin en önemli el sanatları ürünleri olan; tel kırma, bindallı, Eflani çember bezi gibi el ürünlerinin, yöresel tarhana, Safranbolu eriştesi, kurutulmuş yöresel sebzelerin önemli değere kavuşması, ekonomiye kazandırılması ve kaybolmaması amacımız olduğunu aynı zamanda Sosyal içerikli projemizin Kadın Girişimcilerini de cesaretlendirecek ve yeni girişimcilere rehber olacaktır” dedi.

Bakan Özlü “Sosyal amaçlı ve aynı zamanda ekonomiye de katkı sağlayan projeyi yürekten kutluyor, hepinize sağlık ve başarılı çalışma dönemleri diliyorum” sözlerine yer verdi.

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Samsun’da firari hükümlü uyuşturucuyla yakalandı

Anadolu Ajansı
Yayın: 02.05.2024 00:48
Paylaş:
A+ A-

SAMSUN (AA) – Samsun'un Atakum ilçesinde düzenlenen operasyonda 12,5 yıl kesinleşmiş hapis cezası bulunan firari, uyuşturucuyla yakalandı.

Bir ihbarı değerlendiren İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şubesi ekipleri, Yenimahalle'de A.T'ye ait ikamette yaptıkları aramada bir miktar sentetik uyuşturucu, 14 sentetik ecza hapı ile hassas terazi ele geçirdi.

Emniyete götürülen A.T'nin “uyuşturucu madde ticareti yapmak” suçundan 12 yıl 6 ay kesinleşmiş hapis cezası bulunduğu tespit edildi.

A.T'nin emniyetteki işlemleri sürüyor.