Bakan Tunç Karabüklülere müjde verdi

Bakan Tunç Karabüklülere müjde verdi

Yayın: 01.10.2023 14:09
Paylaş:
A+ A-

Cuma akşamı Karabük’e gelen Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, Karabük Adliyesini programa aldıklarını müjdesi verdi. Yapımı bittikten sonra Karabük’e yakışır bir adliye binasını kazandırmış olacaklarını belirten Adalet Bakanı Yılmaz Tunç “
Safranbolu Adliyesini 2008’de  tamamlamıştık. Karabük Adliyemizi de programa aldık. Buradan Karabüklü hemşerilerimize müjde verebiliriz. Demiryollarına ait bir arazi, 21 bin metrekarelik bir alanda inşallah yeni bir adliye binası kazandıracağız.” dedi.
Tunç, Karabük Adliyesinin arsa tahsis işlemlerinin tamamlandığını belirterek, “Bunla ilgili prosedürleri tamamladık, şimdi 2024 yatırım programına hem projesini hem inşaatını teklif ettik. Yatırım programına alındığında hızlı bir şekilde projelerini tamamlayacağız ve ardından da inşaat ihalesini gerçekleştireceğiz. Karabük’ümüze yakışır bir adalet sarayını kazandırmış olacağız. Adalet sarayının içerisinde de vatandaşlarımız haklarına en adil en etkin bir şekilde kavuşacaklar.” diye konuştu.
Karabük’te devam eden yatırımların saymakla bitmeyeceğini dile getiren Tunç, öğrenci yurtlarından üniversite binalarına, yollara, köprülere, tünellere, barajlara, organize sanayi bölgelerine kadar Türkiye’nin her yerinde olduğu gibi Karabük’te de bu gelişmeleri herkesin gördüğünü kaydetti.
Tunç, Karabük’ün son seçimlerde Cumhurbaşkanı Erdoğan’a her zaman olduğu gibi yüksek destek verdiğine değinerek, “Yüzde 64 gibi yüksek bir oranla Karabük seçimlerde desteğini gösterdi. Karabüklü hemşehrilerimize bir kez daha şükranlarımı sunuyorum İnşallah onların güvenlerine layık olabilme gayreti içerisinde çalışmalarımızı sürdüreceğiz.” şeklinde konuştu. (Sadık Arslan)

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Havza 25 Mayıs Anadolu Lisesi’nde meslek tanıtımı günü etkinliği düzenlendi

Anadolu Ajansı
Yayın: 04.05.2024 12:24
Paylaş:
A+ A-

SAMSUN (AA) – Havza 25 Mayıs Anadolu Lisesi'nde kariyer günleri meslek tanıtımı günü etkinliğinde polislik mesleği tanıtıldı.

Lise son sınıf öğrencilerine yönelik çeşitli meslek gruplarını tanıtılması amacıyla düzenlenen etkinlikte, İlçe Emniyet Müdürlüğünde görevli toplum destekli polis memuru Özkan Cinbek ile Trafik Tescil Büro Amirliğinde görevli polis memuru Osman Özmen tarafından öğrenciler polislik mesleği ile ilgili bilgi verildi.

Okulun çok amaçlı salonunda düzenlenen etkinlikte öğrenciler, merak ettiklerini sorma imkanı buldu.

Öğrencilere kariyer planlaması konusunda etkinlikler düzenlediklerini belirten okul müdürü Mahmut Bektaş, “Toplumun her kesiminden meslek sahiplerini öğrencilerimizle bir araya getiriyoruz. Öğrencilerimizin en büyük problemlerinden biri, meslekler ile ilgili tercihlerde bulunma sürecidir. Öğrencilerimizin daha iyi kariyer planlamalarına katkıda bulunmayı amaçlıyoruz.” dedi.