Bakan Uraloğlu, Trabzon’da özel bireylerle iftarda buluştu:

Bakan Uraloğlu, Trabzon’da özel bireylerle iftarda buluştu:

Anadolu Ajansı
Yayın: 22.03.2024 20:12
Paylaş:
A+ A-

TRABZON (AA) – Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, engellilere yönelik yapılan çalışmalara ilişkin, “Çok iş yaptık, yeterli midir? Değildir. İnşallah daha fazlasını yapacağız, siz daha fazlasını hak ediyorsunuz.” dedi.

Bakan Uraloğlu, Trabzon'un Ortahisar ilçesindeki bir restoranda düzenlenen iftar programında, özel bireyler ve aileleriyle bir araya geldi.

Eskiden insanların, ailesindeki engelli bireyin etrafı tarafından bilinmesini çok istemediğini belirten Uraloğlu, “Şimdi biliniyor, bu anlamda da kimse bir saklama ihtiyacı, bilinmezlik ihtiyacı hissetmiyor. Niye? Cumhurbaşkanımız, Allah razı olsun öyle değer verdi, öyle imkanlar verdi ki biz artık etrafımızda, hayatımızın her tarafında onları görebiliyoruz çok şükür. Sosyal devletçilik de budur.” diye konuştu.

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığının mutlaka yerel yönetimlerle desteklenmesi gerektiğinin altını çizen Uraloğlu, şöyle devam etti:

“Kiminle? Büyükşehirle, il, ilçe ve belde belediyesiyle, bütün kurumlarımızla beraber. Biz de o görevi kendi omuzlarımızda hissediyoruz ve o mesuliyeti yerine getirmeye çalışıyoruz. İnşallah bundan sonraki süreçte Büyükşehirde Ahmet Metin Genç kardeşimiz, Ortahisar'da Ergin Aydın kardeşimizle beraber sizlerin dertleriyle dertleneceğiz. Biz de Bakanlık olarak vekillerimizle, bütün yönetimle beraber inşallah sizin dertlerinizle dertleneceğiz.”

Uraloğlu, engellilere yönelik yapılan çalışmalara dikkati çekerek, şu değerlendirmede bulundu:

“Çok iş yaptık, yeterli midir? Değildir. İnşallah daha fazlasını yapacağız, siz daha fazlasını hak ediyorsunuz. Daha fazlasını yapabilmek için sizlere sunulan bu hizmeti verebilmek için biz de gayret edeceğiz. Engelli kardeşlerimizin Cumhurbaşkanımızı, AK Partimizi ne kadar çok sevdiğini biliyorum. Onların da desteği bizim için kıymetli. 31 Mart'ta özel bireylerimizden, engelli kardeşlerimizden biz rica ediyoruz, onların desteği bizim için daha kıymetli mutlaka.”

Konuşmasının ardından Bakan Uraloğlu ile TBMM Bayındırlık, İmar, Ulaştırma ve Turizm Komisyonu Başkanı ve AK Parti Trabzon Milletvekili Adil Karaismailoğlu, engelli üç çocukla pasta keserek doğum günlerini kutladı.

Bakan Uraloğlu, çocuklara Trabzonspor forması hediye etti.

Programa, AK Parti Trabzon Milletvekilleri Yılmaz Büyükaydın ve Vehbi Koç, AK Parti Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı Ayşe Sula Köseoğlu, Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu, Ortahisar Belediye Başkanı ve AK Parti Trabzon Büyükşehir Belediye Başkan adayı Ahmet Metin Genç, Ortahisar Belediye Başkan adayı Ergin Aydın, AK Parti İl Başkanı Sezgin Mumcu ve engelli dernekleri temsilcileri de katıldı.

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Turkcell 30. yılını iş ortaklarıyla kutladı

Anadolu Ajansı
Yayın: 18.05.2024 12:48
Paylaş:
A+ A-

İSTANBUL (AA) – Turkcell Genel Müdürü Ali Taha Koç, Turkcell'in sadece bir ses ve data operatörü olmadığını, aynı zamanda Türkiye'nin dijital dönüşümünün lokomotifi ve dönüştürücü gücü olduğunu belirtti.

Şirketten yapılan açıklamaya göre, Turkcell, 30'uncu kuruluş yıl dönümünde iş ortaklarıyla Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'nde (KKTC) bir araya geldi. “Bir Olmak Tek Olmak” temasıyla gerçekleştirilen etkinliğe, Turkcell'in 616 iş ortağı katıldı.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Turkcell Genel Müdürü Koç, Turkcell'in iş ortaklarıyla 30 yıldır tek ve bir olarak hareket ettiğini belirtti.

Turkcell'in başarısının formülünün tek vücut olmak, birlikte aynı duyguları hissetmek ve aynı hedefe hep beraber koşmak olduğunu kaydeden Koç, en büyük kazançlarının mağazalarına gelen 41 milyon müşterisiyle 30 yıldır kurdukları gönül bağı olduğunun altını çizdi.

Ekosistemlerinde değerli şirketler barındırdıklarını paylaşan Koç, şu değerlendirmede bulundu:

“Turkcell bugün sadece bir ses ve data operatörü değil, aynı zamanda Türkiye'nin dijital dönüşümünün lokomotifi ve dönüştürücü gücü. Paycell, TV+, BiP, fizy, lifebox, GAME+, Turkcell Global Bilgi, Turkcell Superonline, veri merkezlerimiz, enerji santrallerimiz ve daha pek çok şirketimizle kişilere ve endüstrilere yenilikçi çözümler sunuyoruz.

Milyonlarca insan gibi yüzbinlerce şirket de Turkcell'in güçlü altyapısı ve teknolojisiyle çalışıyor. Teknolojinin olduğu her yerde Turkcell var, her şey Turkcell'le çalışıyor, Turkcell herkesle çalışıyor. Önümüzdeki dönemde yapay zeka teknolojileri, siber güvenlik, veri ve enerji alanlarında müşterilerimizin hayatını kolaylaştırmaya devam edeceğiz. En önemli hedefimiz Turkcell'den en az bir Turkcell daha çıkarmak. Bu hedefe de tüm paydaşlarımızla birlikte ulaşacağız. Türkiye'nin Turkcell'i olarak küresel rekabetin iddialı oyuncusu olmaya devam edeceğiz.”

Toplantının kapanış konuşmasında iş ortaklarına seslenen Turkcell Satıştan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Kadri Özdal da, gelecek yıllarda yapay zeka, nesnelerin interneti, akıllı ev, 5G/6G, kurumsal teknolojiler, data gücü, siber güvenlik ve yenilenebilir enerji gibi teknolojilerin daha çok yer alacağına dikkati çekti.

Özdal, Bugün nasıl su içip yemek yiyorsak, sosyal medyada dolaşıyorsak, yarının dünyasında da bir yapay zeka içerikli robotla sohbet etmek, evinizi başka bir kıtadan yönetmek yeni normal olacak. Biz Turkcell olarak yatırımlarımızı geleceğin teknolojilerine yapıyor ve iş ortaklarımızla birlikte takım olarak sektöre öncülük etmeye devam ediyoruz.” ifadelerini kullandı.