Bakan Yumaklı, Tarım Sektörü Temsilcileri İle Bir Araya Geldi

Bakan Yumaklı, Tarım Sektörü Temsilcileri İle Bir Araya Geldi

Yayın: 08.03.2024 10:10
Paylaş:
A+ A-

Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, Karabük‘te Tarım Sektörü Temsilcileri İle Bir Araya Geldi.

Tarım ve Orman Bakanı Yumaklı, Safranbolu ilçesinde düzenlenen toplantıda, tarım sektörü temsilcileriyle bir araya geldi.

Toplantıya, Vali Mustafa Yavuz, Tarım ve Orman Bakanlığı Bakan Yardımcısı Prof. Dr. Ahmet Gümen, Karabük Milletvekilleri Cem Şahin ve Durmuş Ali Keskinkılıç, Genel Müdürler, Bölge Müdürleri, Tarım Sektörü Oda Başkanları, Sivil Toplum Kuruluşu ve Siyasi Parti Temsilcileri ve sektör temsilcileri katıldı.

Karabük ilinde bulunmaktan son derece memnun olduğunu ifade eden Bakan Yumaklı; 8 Mart Dünya Kadınlar Günü münasebetiyle, tüm kadınların ve tarım sektörünün kadın temsilcilerinin gününü kutlayarak, sektör temsilcileriyle istişârede bulundu.

Karabük’te tarım ve hayvancılık başta olmak üzere; gıda ve orman sektörü temsilcileri, Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı’ya talep ve önerilerini iletme fırsatı buldular.

Karşılıklı istişârede bulunulup gerekli notların alınmasıyla sona eren toplantı; Bakan İbrahim Yumaklı’ya, Vali Mustafa Yavuz tarafından hediye takdimi yapılmasının ardından sona erdi.

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Karabük’te silah kaçakçılığı operasyonunda yakalanan 2 kişi tutuklandı

Yayın: 09.05.2024 22:39
Paylaş:
A+ A-

Karabük’te ruhsatsız tabancalar ve av tüfeklerinin ele geçirildiği operasyonda gözaltına alınan 6 şüpheliden 2’si tutuklandı.

İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, il genelinde silah ve mühimmat kaçakçılığı olaylarının önlenmesine yönelik çalışmalarını sürdürdü.

İstihbarat Şube Müdürlüğü ve Yenice İlçe Emniyet Amirliği koordinesinde yürütülen çalışmalar sonucunda, il merkezi ve Yenice ilçesinde önceden belirlenen adreslere eş zamanlı operasyon düzenlendi.

Aramalarda 6 ruhsatsız tabanca, 3 ruhsatsız av tüfeği, 517 tabanca mermisi, 142 av tüfeği fişeği ve 55 uyuşturucu hap ele geçirildi.

Aranması olan bir kişinin de yakalandığı operasyonda, gözaltına alınan 6 şüpheliden, silah ticareti yaptıkları tespit edilen M.K. ve I.A. tutuklandı.

Diğer şüpheliler M.S, Y.E, M.E. ve B.S. emniyetteki işlemlerinin ardından salıverildi.