Banvit’ten ramazana özel ürün

Banvit’ten ramazana özel ürün

Anadolu Ajansı
Yayın: 12.03.2024 08:12
Paylaş:
A+ A-

İSTANBUL (AA) – Banvit'in ramazana özel yeni ürünü raflardaki yerini aldı.

Şirketten yapılan açıklamaya göre, Banvit, ramazan ayına özel yeni ürünü fırınlık iri piliç “İftarlık”ı tüketicilerin beğenisine sundu.

Normal piliçlerden daha yüksek gramaja sahip olan “İftarlık”, pişirme torbası ile raflardaki yerini aldı.

Banvit'in bütün ve parça piliç ürünlerinin yanı sıra şarküteri ve hazır ürün grubundaki diğer ürünleri de hazırlama kolaylıkları tüketicilere sunuluyor. Sucuk, salam, sosis ve gurme lezzet jumbo sosis seçenekleri ile döner, köfte, kebap, şinitzel ve nuget gibi ürünler hem sahur hem de iftar sofralarında yer verilebilecek diğer Banvit lezzetleri arasında bulunuyor.

​​​​​​​

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Vali Yavuz şehit annelerini ziyaret etti

Yayın: 12.05.2024 09:46
Paylaş:
A+ A-

Karabük Valisi Mustafa Yavuz anneler günü nedeniyle şehit annelerini ziyaret etti.  Vali Yavuz  ilk olarak 17 Mart 1992 tarihinde Van’ın Başkale ilçesinde şehit olan Onbaşı Ertuğrul Mor’un annesi Saniye Mor’u ziyaret etti.

Şehit annesi  Saniye Mor’un Anneler Gününü kutlayan Vali Mustafa Yavuz; şehit anneye  çiçek takdim etti.

Vali Yavuz, “ Devletimizin ve Milletimizin aziz şehitlerimizin bizlere emaneti olan şehit aileleri ile kahraman gazilerimizin her zaman yayındayız” dedi

Vali  Mustafa Yavuz’un ziyaretlerinden duyduğu memnuniyeti dile getiren Saniye Mor, ziyaretlerinden dolayı Valimize teşekkür etti.

Daha sonra, 29 Haziran 2006 tarihinde Hakkari Şemdinli’de şehit olan Piyade Komando Er Şaban Karadayı’nın annesi Müntaze Kabadayı’yı ziyaret eden Vali Mustafa Yavuz, şehit annesinin Anneler Günü’nü kutladı.

Vali Yavuz ; “Bugün anneler için özel bir gün; ancak şüphesiz ki şehit annelerimiz için çok daha anlamlı bir gün. Sizlerin evlatları Ülkemiz için çok büyük fedakarlıkta bulundular, Ülkemizin birliği, beraberliği ve bekası için Aziz Vatanımıza canlarını feda ederek şehit oldular. Bu vesileyle siz değerli şehit annelerimize şükranlarımı sunuyor ve hepinizin ellerinden öpüyorum. Rabbim inşallah evlatlarınız ile sizleri cennetinde buluştursun. Bizleri de şehitlerimizin şefaatinden mahrum bırakmasın.” dedi.

Ziyaretinden dolayı Valimiz Mustafa Yavuz’a teşekkür eden şehit annemiz Müntaze Kabadayı, mutluluğunu ifade etti.

Ziyaretlere, Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Abdurrahman Bilgiç eşlik etti.