Başkan Çaylı “Doğal gaz yılan hikayesine döndü”

Başkan Çaylı “Doğal gaz yılan hikayesine döndü”

Yayın: 28.03.2023 16:00
Paylaş:
A+ A-
Yenice ‘ye taşıma yolu ile geleceği müjdesi verilen doğal gaz ile ilgili her hangi bir gelişmenin olmaması ilçe halkı tarafından tepkiyle karşılanıyor. İlçede sorunlar arasında ilk sırada gelen doğal gaz ile ilgili gelinen noktayı Başkan Zeki Çaylı gazetemize açıkladı.

Yenice Belediye Başkanı Zeki Çaylı, ilçeye taşıma yolu ile gelecek olan doğal gazın maalesef yılan hikayesine döndüğünü söyledi. Özal Mahallesine kurulacak olan depodan taşıma yolu ile ilçeye verilmesi beklenen doğal gaz ile ilgili Yenice Belediyesi üzerine düşen tüm prosedürü yerine getirmesine rağmen halen bir gelişmenin olmaması ilçede vatandaşlar tarafından tepkiyle karşılanıyor.

YILAN HİKAYESİNE DÖNEN SORUNA BAŞLASINLAR
İlçe halkının sorunları arasında ilk sırada yer alan doğal gaz konusu ile ilgili Bölgenin Sesi’ne konuşan Yenice Belediye Başkanı Zeki Çaylı, yılan hikayesine dönen doğal gaz sorununa bir önce başlanmasını isterken “ Doğal gaz yılan hikayesine döndü maalesef. Doğal gaz ile ilgili net ifadem şu. Yenice Belediyesi Kargaz’ın bizden istemiş olduğu tüm şartları noksansız yerine getirdik. Bu şartlarda gücümüz olmamasına rağmen, bütün sokak ve caddelerin kazılmasına ve kazıldıktan sonra buraların üst yapısını bozdukları alt yapı tamir işini üstlendik bizim için çok büyük bir yükümlülük bu. Bizim belediyemizin altından kalkamayacağı bir yükümlülük ancak, belediye olarak bizler bunları yerine getirdik. En son, arkadaşlarımız bizim alt yapılarımızı da onlara proje olarak sundular. Şu anda yen bir gelişmeyi ve ya yeni bir hareketi onlardan bekliyoruz. Yani Yenice Belediyesi doğal gazın gelmesi ile ilgili yapılması gereken, noksansız her şeyi yüzde yüz yaptık. Kar-Gaz Özal Mahallesinde kurulacak olan depo alanına bir kamyon boru yıktı. Zaten boruların döşeme işi de oradan başlayacak, onun için doğal gaz ile ilgili çalışmaların başlamasını bekliyoruz. Ben Kargaz’a sizin aracılığınızla bir mesaj vermek istiyorum. Artık yılan hikayesine dönen bu soruna başlasınlar. Halkımızda rahat etsin, inşallah önümüzdeki günlerde de başlayacaklarını umut ediyorum” dedi

İLÇE BAŞKANI SOSYAL MEDYA HESABINDAN AÇIKLAMAYAPMIŞTI
Yenice’ye taşıma yoluyla doğal gazın geleceği bilgilerinin verilmesinden sonra doğal gaz konusu ile ilgili en son açıklamayı AK Parti Yenice İlçe Başkanı Erdal Yirmibeş 27 Ocak 2023 tarihinde sosyal medya hesabında yapmıştı. Başkan Yirmibeş açıklamasında “Yenicemize taşıma yolu ile ilgili gelecek olan doğal gaz için borular ilçemize geldi. İl Başkanımız ve milletvekillerimizin yoğun temasları neticesinde Kargaz ve Yenice Belediyesi arasında geçtiğimiz hafta protokol imzalanmıştır. Çalışmalar yakında zamanda başlayacak” demişti.

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Kastamonu’da elinden düşen tüfek ateş alan kişi hayatını kaybetti

Anadolu Ajansı
Yayın: 06.05.2024 04:48
Paylaş:
A+ A-

KASTAMONU (AA) – Kastamonu'nun Araç ilçesinde elinden düşürdüğü tüfeğin ateş elması sonucu yaralanan kişi yaşamını yitirdi.

Alınan bilgiye göre, ilçeye bağlı Uğur köyünde yaşayan Erol Durna'nın (40) elinde bulunan tüfek kayarak yere düştü.

Ateş alan tüfeğin saçmaları Durna'ya isabet etti.

Vatandaşların ihbarı üzerine köye sevk edilen sağlık ekipleri Durna'nın yaşamını yitirdiğini tespit etti.

Durna'nın cenazesi Araç Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.