Başkan Köse, UCLG Yönetim Kurulu Toplantısı İçin Brüksel’e Gitti

Başkan Köse, UCLG Yönetim Kurulu Toplantısı İçin Brüksel’e Gitti

Yayın: 16.06.2023 11:17
Paylaş:
A+ A-

Safranbolu Belediye Başkanı Elif Köse, ‘Birleşmiş Milletler ve Yerel Yönetimler Dünya Teşkilatı’ Yönetim Kurulu Toplantısı için Belçika’nın Brüksel şehrine gitti.

Yönetim Kurulu Toplantısının yanı sıra kentin tanıtımı ve turizm açısından da ikili görüşmeler yapacak olan Başkan Köse’ye Meclis 1.Baikan Vekili Onur Varlı ile Belediye Dış İlişkiler Sorumlusu Mert Çevik Eşlik ediyor.

SAFRANBOLU’MUZU DÜNYAYA ANLATIYORUZ

Toplantının ilk gününün ardından kısa bir değerlendirme yapan Safranbolu Belediye Başkanı Elif Köse, ” Burada Birleşmiş Milletler ve Yerel Yönetimler Dünya Teşkilatı’ Yönetim Kurulu Toplantısı için bulunuyoruz. Toplantılar oldukça verimli geçiyor ancak bizler aynı zamanda bir dünya kenti olan Safranbolu’muzu da her fırsatta anlatıyoruz “dedi.

Başkan Köse ayrıca, Safranbolu Belediyesi olarak, Büyükelçi Faruk Kaymakçı’ya verilen resepsiyona davetlerinden ötürü teşekkür ederken, programa katılan

UCLG MEWA Genel Sekreteri Mehmet Duman, Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı (Türkiye Belediyeler Birliği Başkanı) Yücel Yılmaz,

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay,

Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt,

Kütahya Belediye Başkanı Alim Işık ve Antalya Büyükşehir Belediye Genel Sekreteri Cansel Tuncer ile çalışmaları karşılıklı istişare imkanı bulduklarını da söyledi.

Başkan Elif Köse, “Korumanın Başkenti Safranbolu’yu dünyanın neresi olursa olsun en iyi şekilde tanıtmak ve temsil etmek için var güçleri ile çalıştıklarını” sözlerine ekledi(Sadık Arslan)

 

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Türkiye’nin Dört Bir Yanından Gelen Aileler, Safranbolu’yu Gezdi

Yayın: 17.05.2024 14:39
Paylaş:
A+ A-

Safranbolu’da bugün düzenlenen 35’inci dönem Jandarma Uzman Erbaş Komando temel kursu kapanış töreni, duygusal anlara sahne oldu. Türkiye’nin dört bir yanındaki aileler, evlatlarının başarılarına tanık olmak için Safranbolu’ya geldi. Tören sırasında gözlerdeki gurur ve mutluluğu görmek mümkündü.

Safranbolu esnafı da bu özel günde kalabalık aileleri coşkuyla karşıladı. Esnaflar, Türkiye’nin farklı illerinden gelen ailelerin ve çiçeği burnunda uzmanların, çarşıya getirdikleri hareketliliğine ve canlılığına tanık oldu.

Bu anlamlı tören, hem ailelerin hem de Safranbolu esnafının yüzlerini güldürdü.

Tarihi çarşıda hasret gideren aileler, Safranbolu’da unutulmaz bir gün yaşamış oldu. (Esra Oğuzkağan Özkan)