Başkan Öksüzoğlu’ndan ’18 Mart’ mesajı

Başkan Öksüzoğlu’ndan ’18 Mart’ mesajı

Yayın: 18.03.2024 12:57
Paylaş:
A+ A-

Karabük Şehit Aileleri Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Hilmi Öksüzoğlu 18 Mart Çanakkale Zaferinin 109. Yıl dönümü ve Şehitler Günü dolayısıyla bir mesaj yayınladı.

Çanakkale zaferinin Türk ve dünya tarihine damga vurmuş önemli bir dönüm noktası olduğuna dikkat çeken Dernek Başkanı Öksüzoğlu mesajında, “Bugün 18 Mart Şehitleri anma günü, aynı zamanda 1915 Çanakkale deniz zaferinin 109.yıldönümüdür. Çanakkale zaferi kahraman ecdadımızın yedi düveli hayrette bırakan gerçek bir kahramanlık destanıdır.

Çanakkale geçilmez sözünün yazıldığı bu büyük destan aziz milletimizin imanı ile kazanılarak dünya tarihinin akışını değiştirmiş Türk milletinin yeniden doğuşunu ve kurtuluş savaşının kazanılmasını sağlayan bir gelecek doğurmuştur.

Çanakkale zaferinin özellikle genç nesillere iyi anlatılması ecdadımıza ve şehitlerimize bir borç olduğu gibi geleceğimizin de teminatı olduğu unutulmamalıdır.

Ey aziz Şehitlerimiz, sizlerin canlarınızı uğrunda feda etmekten çekinmediğiniz bu vatan toprakları, sizlere minnet ve şükran duyguları ile bağlı aziz bir milletin kahraman evlatlarına emanettir ve en kutsal emanet olarak ilelebet korunacaktır.

Bu millet öyle bir millettir ki başka milletlere benzemez, ülkesinin topraklarını terk etmez. Orda yaşar ve orda ölür. Bu güzel cennet vatanımız için her türlü saldırılara göğsünü siper eder ve 85 milyonu ile savaşmaya ve şehit olmaya hazırdır.

Dün ve günümüzde ülkemiz çok farklı ama amacı aynı birçok terör saldırılarına maruz kaldı. Terör örgütlerinin emelleri ne olursa olsun ülkemiz üzerinde oynanan oyunları bu millet bugüne kadar bozdu, bundan sonrada aynı kararlılıkla bozmaya devam edecektir. Bunu kimse unutmasın.

18 Mart Şehitleri anma günü münasebetiyle,

Ulu Önder Mustafa Kemal ATATÜRK ve Çanakkale Şehitleri ile bu kutsal emanet uğruna vermiş olduğumuz tüm aziz şehitlerimizi bir kez daha şükran ve minnetle anarken yüce Allah’tan rahmet diliyor ve aziz hatıralarınız önünde saygı ile eğiliyoruz. NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE”

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

ÖSYM Başkanı Ersoy Karabük’e geldi

Yayın: 02.05.2024 11:21
Paylaş:
A+ A-

ÖSYM Başkanı Prof. Dr. Bayram Ali Ersoy’dan KBÜ Rektörü Prof. Dr. Fatih Kırışık’a Ziyaret

Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi (ÖSYM) Başkanı Prof. Dr. Bayram Ali Ersoy, Karabük Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fatih Kırışık’ı ziyaret etti.

Karabük Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fatih Kırışık, ÖSYM Başkanı Prof. Dr. Bayram Ali Ersoy, Başkan Yardımcıları Prof. Dr. Necip Şimşek, Prof. Dr. Ahmet Kesgin ve Dr. Öğr. Üyesi Cengiz Ceylan’ı Rektörlük makamında ağırladı. Ziyarete, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Elif Çepni ve Prof. Dr. İsmail Rakıp Karaş, Genel Sekreter Lütfü Köm ve Yabancı Diller Yüksekokul Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Mustafa Polat eşlik etti.

Ziyarette, Karabük Üniversitesinin akademik yapısı, yürütülen araştırma ve projeler ile ÖSYM sınavlarının verimliliğine yönelik çalışmalar konuşularak karşılıklı görüş alışverişinde bulunuldu.

ÖSYM Başkanı Ersoy ve beraberindekilere ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkür eden Rektör Kırışık,  2-3 Mart tarihinde Karabük’te yapılan Sosyalfest programı hakkında detaylı bilgiler verdi.

Misafirperverliği için Rektör Kırışık’a teşekkür eden Ersoy ve ekibi Sosyalfest montunu giyerek bu derece kapsamlı bir organizasyonu Karabük Üniversitesi tarafından başarıyla gerçekleştirilmesini takdir ettiler.

Şeref defterini imzalayan ÖSYM Başkanı Ersoy, Rektör Kırışık ile birlikte ÖSYM tarafından yapılması planlanan e sınav sisteminin Karabük Üniversitesinde uygulanabilmesi için yabancı diller yüksekokulunda incelemelerde bulundu ve Karabük Üniversitesi Demir Çelik Kampüsünü gezdi.