Başkan Vergili Dur Durak Bilmiyor

Başkan Vergili Dur Durak Bilmiyor

Yayın: 12.02.2024 14:08
Paylaş:
A+ A-

Karabük Belediye Başkanı ve MHP Karabük Belediye Başkan adayı Rafet Vergili, seçim çalışmalarına başladığı günden itibaren dur durak bilmiyor.

İlk defa belediye başkan adayı olmuş gibi çalışan ve Karabük halkının tamamına dokunmaya çalışan Karabük Belediye Başkanı ve MHP Karabük Belediye Başkan adayı Rafet  Vergili, hafta içerisinde resmi kurum ziyaretleri gerçekleştiriyor. Sabahın erken saatlerinde seçim çalışmalarına başlayan ve akşamın ilerleyen saatlerinde ise ev veya site toplantılarına katılan Başkan Vergili 15 yıldır yaptığı çalışmalarını vatandaşlara anlatırken, tekrar seçilmesi halinde yapacağı projeleri de vatandaşlar ile paylaşıyor. Gerek esnaf ziyaretlerinde, gerekse ev veya site toplantılarında ilgi ve alaka ile karşılanan Başkan Vergili, kendisine gösterilen bu ilgi ve alakadan mutlu olduğunu belirtiyor.

ESNAF VE HALKIMIZ YAPTIKLARIMI BİLİYOR

Aday olduğu ilk dönem projeleri ile seçime giren ve her dönem adaylı sürecinde projeler üreten Karabük Belediye Başkanı Rafet Vergili “Ben sadece seçim zamanı esnaf veya halkımızla birlikte olmuyorum. Belediye Başkanlığım boyunca hep onlarla iç içe oldum. Kapım her zaman vatandaşlarımıza açık oldu. Ben ziyaretlerinde onların hayır dualarını alıyorum. Onların hayır duası ile her türlü zorluğu aştık. Projelerimizi hayata geçirdik. Zaten halkımızın yaptıklarımızı çok iyi biliyor. Karabük halkını vefalıdır yapılanı asla unutmaz” dedi

KİMSE PROJE AÇIKLAMADI

31 Mart tarihide yapılacak olan belediye başkanlığı seçimleri öncesi  diğer siyasi parti adaylarının projeleri ile halkın karşısına çıkması isteyen Karabük Belediye Başkanı ve MHP Karabük Belediye Başkanı Rafet Vergili “Biz yapacağımız projeler ile tekrar halkımızın karşısına çıkıyoruz. Fakat diğer siyasi parti adaylarının projelerini hala göremedik. Ben 15 Şubat tarihinde yapacağım bir toplantı ile dördüncü dönem belediye başkanlığımda yapacağım tüm projelerimi kamuoyu ile paylaşacağım” dedi. (Halil Kızılyer)

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

NetWork’ten Anneler Günü’ne özel kombin önerisi

Anadolu Ajansı
Yayın: 03.05.2024 12:12
Paylaş:
A+ A-

İSTANBUL (AA) – NetWork, Anneler Günü'ne özel hediye önerileri sundu.

Şirketten yapılan açıklamaya göre, Anneler Günü'nü “Sevgi Büyütür” mottosuyla kutlayan NetWork, hediye önerilerini derledi.

Annelere özel ipek gömlek, deri ceket, kumaş pantolon önerisinde bulunan marka, kombinin çantayla tamamlanması gerektiğine dikkati çekti.

Her stile uygun tasarımlardan oluşan NetWork'ün ayakkabı koleksiyonu ise rahatlık ve şıklığı bir arada sunuyor.

Anneler Günü'ne özel hediye önerileri ve ilkbahar/yaz koleksiyonu Network'ün internet sitesinde ve mağazalarında yer alıyor.