Başkan Vergili Hızlı Giriş Yaptı

Başkan Vergili Hızlı Giriş Yaptı

Yayın: 29.12.2023 11:45
Paylaş:
A+ A-

Karabük Belediye Başkanı ve MHP Belediye Başkan adayı Rafet Vergili, belediye başkanlığı adaylık başvurusu esnasında yaptığı konuşma yine Karabük kamuoyunda gündem oldu.  Başkan Vergili’nin açıklamalarını dinleyenler “ Başkan Vergili yine hızlı giriş yaptı” dediler

Üç dönemdir Karabük Belediye Başkanlığı yapan Rafet Vergili dördüncü dönem belediye başkanı seçilmek için  resmen tekrar adaylığını açıkladı. Milliyetçi Hareket Partisi Genel Merkezine giderek Genel Başkan Devlet Bahçeli ile görüşen ve Ankara dönüşü bir basın toplantısı düzenleyen Karabük Belediye Başkanı ve MHP Belediye Başkan Adayı Rafet Vergili “Şu anda en son yapmış olduğumuz anketlerde en yüksek oy oranıyla aday olan kişiyiz” dedi

İLK AÇIKLAMA GEDİKOĞLU’NDAN

Karabük Belediye Başkanı Rafet Vergili’nin 31 Mart 2024 tarihinde yapılacak olan seçimlerde belediye başkan adaylığını açıklaması için düzenlediği basın toplantısında ilk olarak MHP Karabük İl Başkanı Cenk Gedioğlu bir konuşma yaptı. Başkan Gedikoğlu konuşmasında “Üç dönem kendisiyle her platformda görev yaptığım, Karabük adına yapmış olduğu her çalışmada memleketimizi daha ileriye taşıma azmi ve kararlılığında olan her şeyden önemlisi sizlerin taktirleriyle Sözünün Eri ve Şehri Emin unvanlarıyla anılan çok değerli Belediye Başkanımız, kıymetli ağabeyim Rafet Vergili davamız ve milletimiz adına bir ilke imza atarak dördüncü dönemde sizlerin taktirleriyle  Belediye Başkanlığı seçimlerini kazanacağından emin olduğumuz şüphe duymadan adaylığını açıklamak üzere toplandık. Çıkmış olduğum bu yolda Allah mahcup etmesin“ dedi.

EN YÜSKEK OY ORANIYLA ADAY OLAN KİŞİYİM

MHP il Başkanı Cenk Gedikoğlu’nun konuşmasından sonra, adaylığı açıklayan Karabük Belediye Başkanı Rafet Vergili

“Rafet Vergili, Karabük’te bir dönem daha Belediye Başkanlığına adaylığımızı koyduk. Şu anda en son yaptırmış olduğumuz anketlerde de en yüksek oy oranıyla aday olan kişiyiz”

KARABÜK VEFALIDIR

“Karabük vefalıdır” diyen Vergili, “Karabük kendine hizmet edeni hiçbir zaman yarı yolda bırakmaz, her zaman sahip çıkar. Hiçbir zaman ne partisine nede ideolojisine bakar. Yalnız kendisine nasıl hizmet etmiş buna bakar. Biz de Karabük’e elimizden geldiği kadar en düzgün ve en dürüst şekilde hizmet ettik. Karabüklüler de bize sahip çıktı. Biz şuna inanıyoruz ki bu seçimlerde de biz Karabük’e vefa borcumuzu ödeyeceğiz, Karabüklüler de bize vefasını gösterecektir. Bütün Karabüklülere teşekkür ederim” ifadelerini kullandı.

15 YIL BOŞU BOŞUNA GEÇİRMEDİK

Karabük’te 15 yılı boşu boşuna  geçirmediklerini ifade eden Başkan Vergili; “Hiç bir şeyi reklam aracı yapmadık. Bir sürü talebemize burs verdik hiç bir zaman bunların listelerini yayınlamadık, sürekli olarak 400-500 arkadaşımıza sürekli olarak gıda maddesi temin etik onları hiç bir zaman reklam aracı olarak kullanmadık. Yapılan hiç bir işte kendi posterlerimiz asıp reklam yapmadık, zaten bunları kim yaptırıyordu Karabük’te herkes biliyor. Şu ana kadar Karabük’te imza atmış olduğumuz 280 tane iş var.  Yaptığımız işler arasında yer alan Hurdacılar sitesinin yerini şu anda mevcut adayların çoğu bulamaz” dedi.

KARABÜK’ÜN SORUNLARI İLE GECE GÜNDÜZ UĞRAŞTIK

Karabük’ün bütün sorunları ile ilgili en ince ayrıntısına kadar gece gündüz uğraştıklarını aktaran Vergili, “Bazıları ister çekememezlikten ister kabullen ememezlikten veya başka korkularından, Karabük’te hiç çekinmeden herkese, her siyasetçiye veya her siyasi görüşe yapmış olduğu yanlışlığı söyleyebilecek Karabük’te tek kişi benim. Hiç kimseden menfaat beklediğim yok. İktidardan bir menfaat beklediğim yok. Şahıslardan menfaat beklediğim yok. Milletvekillerinden beklediğim hiçbir menfaat yok. Karabük’te bu kadar büyük işler yaparken de onların gücüyle yapmadık. Gecemi gündüzüme katacağım, Karabük’ü birilerine peşkeş çekecek adamlara bırakmayacağım. Şimdi 4 gözle şunu bekliyorlar. Rafet Vergili seçim kaybetse de Karabük’te rant kavgasını bir daha başlatalım. Bugün Millet Bahçesi yapılıyorsa Millet Bahçesinin her şeyi ile beraber Karabük Belediyesi karşılamıştır. Yeri veren Karabük Belediyesi, finansmanı veren Karabük Belediyesi, Kartaltepe’deki arazimizi verdik TOKİ’ye. Şimdi herkes gözlerini dikmiş aralarında paylaşıyorlar, onlara paylaştırmayacağız.  Her partinin desteğini alıp inşallah 31 Mart’ta bu binada hep beraber biz olacağız” diye konuştu.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli ile görüştüğünü ve dördüncü dönem için aday olduğunu anlatan Vergili, konuşmasının ardından adaylık başvuru formunu MHP İl Başkanı Cenk Gedikoğlu’na teslim etti. (Halil Kızılyer)

HABER VİDEOSU İÇİN TIKLAYINIZ!

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Enuygun’dan araca yatırım yapmak isteyenlere tavsiyeler

Anadolu Ajansı
Yayın: 17.05.2024 08:12
Paylaş:
A+ A-

İSTANBUL (AA) – Enuygun Araç Kiralama İş Geliştirme Müdürü Zafer Sağlam, taşıt kredisi faizlerinin de mevduat faizlerinin de yüksek olduğu dönemlerde araç satın almak yerine kiralamanın daha hesaplı bir tercih olacağını belirtti.

Şirketten yapılan açıklamaya göre, Enuygun uzmanları, yaz mevsimi yaklaşırken araç satın almayı veya kiralamayı düşünen tüketiciler için tatil öncesinde hangisinin daha hesaplı olduğunu araştırdı.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Araç Kiralama İş Geliştirme Müdürü Zafer Sağlam, taşıt kredisi faizlerinin de mevduat faizlerinin de yüksek olduğu bir dönemde araç satın almak için kredi çekmenin avantajlı olmadığını ancak birikimleri mevduat hesaba yatırmanın daha avantajlı olduğunu aktardı.

Sağlam, “Araç satın almak için bütçesi olan kişiler, bu birikimlerini mevduat hesabına yatırarak ek kazanç elde edebilir, satın almayı ise kredi faiz oranlarının düştüğü bir zamana erteleyebilirler. Aradaki dönemde de araç ihtiyaçlarını kiralayarak karşılayabilirler.” ifadelerini kullandı.

Türkiye'de en çok satılan araçlardan birinin en düşük paket fiyatının 969 bin 900 liradan başladığına dikkati çeken Sağlam, şunları kaydetti:

“Bu tutar mevduatta değerlendirildiğinde ise aylık 45 bin 620 liraya varan gelir elde edilebiliyor. Aynı aracı mayıs-haziran aralığında kiralamanın aylık ücreti 24 bin 168 liradan başlıyor. İçinde bulunduğumuz dönemde sadece araç satın almak için gerekli parayı mevduata yatırarak 21 bin 452 lira kar edilebiliyor. Üstelik bu planlamaya araç satın aldıktan sonra yapılacak sigorta masraflarını ve araç kiralamada yaptığımız avantajlı kampanyaları da dahil edersek, araç kiralama seçeneğinden elde edilecek kar daha da artacaktır.”

Enuygun olarak araç kiralama özelinde temmuz sonuna kadar kampanyaları olduğunu aktaran Sağlam, kampanya kapsamında araç kiralama işlemi yaparken “ENUYGUN24” indirim kodunu kullananlara 3 bin liraya varan indirim sağladıkları bilgisini paylaştı.