Başkan Vergili “MHP Bayrağını 40 Yıl Daha Dalgalandıracağız”

Başkan Vergili “MHP Bayrağını 40 Yıl Daha Dalgalandıracağız”

Yayın: 01.02.2024 13:33
Paylaş:
A+ A-

Karabük Belediye Başkanı ve MHP Karabük Belediye Başkan adayı Rafet Vergili Milliyetçi Hareket Partisi İl ve ilçe teşkilatları ile bir araya geldi. MHP’li belediye başkan ve belediye başkan adaylarının da katıldığı MHP teşkilatlar toplantısında bir konuşma yapan Karabük Belediye Başkanı Rafet Vergili “ Milliyetçi Hareket Partisinin bayrağını en az 40 yıl daha bu memlekette dalgalandıracağız” dedi

BİZİ BABAMIZ AMCAMIZ BELEDİYE BAŞKANI YAPMADI

Kendisini babasının, amcasının belediye başkanı yapmadığını  teşkilatlar olmak üzere Karabük halkının kendisini belediye başkanı yaptığını belirten Başkan Vergili “ 15 yıldır Karabük’te milliyetçi Hareket Partisinin bayrağını dalgalandırmaktayız. Hiçbir zaman sizlere mahcup olmadık ve sizleri mahcup etmedik. Bugüne kadar hiçbir dava arkadaşım kapımıza gelip kişisel menfaatleri ile ilgili hiçbir zaman ne bizi rahatsız etti, ne de taciz etti.  Diğer partilere bakalım hepside menfaatler için bir araya gelmiştir. Biz sizlere güvendik yola çıktık. Biz Karabük’e vefa borcumuzu ödedik. Bizi sizler iktidar yaptınız. Sizlerin sayesinde biz 15 yıldır belediye başkanlığı yapıyoruz. Bizi babamız, amcamız belediye başkanı yapmadı. Bizi belediye başkanı yapan burada bulunan dava arkadaşlarım, dostlarımdır ve Karabük haklıdır” dedi

SEÇİMLER BİTMEDEN PAYLAŞMAYA BAŞLADILAR

15 yılda Karabük Belediyesini gayrimenkul zengin belediye yaptıklarını  fakat seçimler bitmeden  bu gayrimenkullerin parsel parsel paylaşılmaya başladığını söyleyen Başkan Vergili “Şimdiye kadar Karabük’te 287 tane eser ortaya çıkarttık. İki alt geçit, iki tane bulvar, bir tane bulvar, bir tane meydan,  Karabük Belediyesini gayri menkul zengini bir belediye yaptık. Karabük’te belediye başkanı değişirse hatta daha belediye başkanlığı seçimleri bitmeden Karabük’ü parsel parsel paylaşmaya başladılar. İnşallah sizin sayenizde, Karabük Belediyesini onlara teslim etmeyeceğiz. Karabük’ün bir lirasını heba etmedik. Karabük Belediyesinin içersine rüşveti sokmadık. Karabük Belediyesine torpili sokmadık. Şimdi 15 yıldır yapmış olduğumuz işleri küçümsüyorlar.

MHP BAYRAĞI 40 YIL DAHA DALGALANACAK

Konuşmasının sonunda 31 Mart tarihinde Karabük Belediyesi başta olmak üzere ilçe belediyelerinin de MHP’li belediyeler  olacağının altını çizen Karabük Belediye Başkanı ve MHP Karabük Belediye Başkan adayı Rafet Vergili “Bundan sonrada elimizden gelen her türlü çalışmayı yapıp, Milliyetçi Hareket Partisinin bayrağını en az 40 sene daha bu memlekette dalgalandıracağız” dedi. (Halil Kızılyer)

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Sinop’ta yapılan uygulamalarda uyuşturucu ele geçirildi

Anadolu Ajansı
Yayın: 17.05.2024 08:36
Paylaş:
A+ A-

SİNOP (AA) – Sinop’ta emniyet ekiplerince yapılan uygulamalarda uyuşturucu madde ele geçirildi.

Valilikten yapılan açıklamaya göre, İl Emniyet Müdürlüğü ekiplerince uyuşturucuyla mücadele kapsamında kent genelinde denetimler gerçekleştirildi.

Yapılan denetimlerde şüphe üzerine durdurulan bir şüphelinin üzerinde ve umuma açık bir iş yerindeki aramalarda 22 gram sentetik uyuşturucu madde ele geçirildi.

Olayla ilgili iki şüpheli gözaltına alındı.