Başkan Vergili, Millet Lokantası Projesini Açıkladı

Başkan Vergili, Millet Lokantası Projesini Açıkladı

Yayın: 15.02.2024 14:55
Paylaş:
A+ A-

Karabük Belediye Başkanı ve Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Karabük Belediye Başkan Adayı Rafet Vergili, yeni dönem projelerini açıklamaya devam ediyor. Başkan Vergili, Millet Lokantası’nda dar gelirli vatandaşlar için üç çeşit yemeğin 50 lira olacağını söyledi. Böylece 4. dönem projeleri ile hızlı bir çıkış yakalayan Başkan Vergili, Karabüklülerin ucuz ancak kaliteli yemekleri tadabilecekleri “Millet Lokantası” projesinin sekizinci olduğunu açıkladı.

Başkan Vergili yaptığı açıklamada; “Yaklaşık 200 kişi kapasiteli ve günde en az bin kişiye yemek verilebilecek Millet Lokantası Projesi, Karabük Merkezdeki Eski Balık Pazarı olarak bilinen otobüs duraklarının olduğu yerde Çay Yolu Parkı Projesinin içerisinde yapılacaktır. Üç kap yemek, su ve ekmek ücreti 50 TL olarak belirlenmiştir.

Enflasyon oranının yüksek olduğu günümüzde vatandaşlarımıza günlük hayatı kolaylaştırmak istiyoruz ve bu minvalde projeler geliştiriyoruz. Yani halktan aldığımızı yine halka geri veriyoruz. Bu amaçla dar gelirli vatandaşlarımıza yardımcı olmak için Millet Lokantasını açacağız.

İşçi, emekli, memur, öğrenci tüm vatandaşlarımız Millet Lokantamızda hijyenik bir ortamda belediyemiz tarafından hazırlanan ucuz ancak kaliteli yemeklerimizden tadabilecekler” dedi. (Berkay Doğan)

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

CHP Genel Başkanı Özel, Erbaa’daki patlamayla ilgili Tokat Valisi Hatipoğlu’ndan bilgi aldı

Anadolu Ajansı
Yayın: 20.05.2024 00:48
Paylaş:
A+ A-

ANKARA (AA) – CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Erbaa ilçesinde bir bağ evindeki patlamaya ilişkin Tokat Valisi Numan Hatipoğlu'ndan bilgi aldı.

CHP'den yapılan açıklamaya göre, Özel, Erbaa'daki bir bağ evinde 5'i jandarma 7 kişinin yaralandığı patlamanın ardından Tokat Valisi Hatipoğlu ve İl Jandarma Komutanı Jandarma Kıdemli Albay Sabri Küyük ile telefonda görüştü.

Olay ve yaralıların sağlık durumları hakkında bilgi alan Özel, partisinin Tokat Milletvekili Kadim Durmaz'ı süreci takip etmesi için görevlendirdi.