Başkan Vergili Niçin İttifak Olmadığını Açıkladı

Başkan Vergili Niçin İttifak Olmadığını Açıkladı

Yayın: 05.01.2024 12:58
Paylaş:
A+ A-

Karabük Belediye Başkanı Rafet Vergili, Milliyetçi Hareket Partisi’nin (MHP) yeni üye katılım töreninde yaptığı konuşmada, Karabük’te neden ittifakla seçime gidilmediğini açıkladı.

2023 Yılında yağılan Milletvekilliği seçimleri öncesi AK Parti’nin Milletvekili Adayı Cem Şahin ile ilgili açıklamaların bir CD haline getirilerek Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a gösterildiğini ve bu nedenle de İttifakın Karabük’te yapılmadığını ifade eden Belediye Başkanı Rafet Vergili;  “15 Yıldır Karabük’e hizmet ediyoruz ve 15 yıldan bu tarafa Karabük’te en ufak şaibeye yol açacak hiç bir hizmete bulunmadık, herkese eşit davrandık, herkese eşit muamele yaptık ve hiç kimseyi de birbirinden ayırmadık.

Şimdi Karabük’te Cumhur İttifakı yapılması gerekirken, yapılmamasının en büyük gerekçelerinden bir tanesi Tayyip Beye gösterilen  2 dakikalık bir CD. Biz seçimlerde Cem Şahin için neler söylemişiz, nelerden bahsetmişiz, nasıl ittifak olacakmış, benim arkamda nasıl gezecekmiş. Biz hizmet için geldik o kavga o gün orda bitti sende Milletvekili seçildin.

“HAYAL GÖRÜYORLAR”

AK Parti İl Başkanı Ferhat Salt’ın sosyal medyadan yaptığı 7-0 paylaşımına değinen Belediye Başkanı Rafet vergili “Hayal görüyorlar” dedi.

Vergili; “Yani şimdi ittifak yapmayıp da  buraya 7-0 yazmışlar takımın içerisinde Ferhat Salt, Cem Bey, diğer parti yöneticileri böyle 7-0 yapıp, bizim teşkilatlarımız böyle gece gündüz çalışırken, onlarda 7 tane belediyeyi alacaklarmış, hayal görüyorlar” dedi.  (Halil Kızılyer)

Yorumlar

  1. ülkücü

    3 dönemdir Rafet Vergili seçimi ittifakla mı kazandı bu dönem ittifak konusunu dilinden düşüremiyor. Belli ki çok kızmış neden acaba , ittifak istemeyen Ak Partililere neden ateş püskürüyor? Adeta yalvarırcasına son ana kadar ittifak olsun diye her şeyi yaptı . buradan da anlaşılıyor ki Rafet Beyin işi çok zor kendi de farkında yaptırdığı anketlerde sonuç kötü çıkıyor. Bu saatten sonra kavga edecek ,hakaret edecek, saldıracak ,iftira atacak yani çirkinleşecek çok bağırınca çok haklı oluyorsun ya, her seçim dönemi yaptığı gibi . her partiyi dizayn etmek için bir senedir emek veriyor zaten ama ne gerek var kendine göre herşeyi yapmış şehrin hiç eksiği kalmamış vs. o zaman bu telaş niye dediklerin doğruysa halk seni yeniden seçer zaten.

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Karabük İl Genel Meclisi toplantısı yapıldı

Yayın: 02.05.2024 21:36
Paylaş:
A+ A-

Karabük İl Genel Meclisi, mayıs ayının ilk toplantısını gerçekleştirdi.

Meclis Başkanı Ahmet Sözen, toplantıda yaptığı konuşmada, köylerin KÖYDES projeleriyle hayat bulduğunu söyledi.

Karabük’e, KÖYDES projeleri kapsamında 335 milyon lira ödenek tahsis edildiğini belirten Sözen, bu ödeneklerle 1623 projenin hayata geçirildiğini kaydetti.

Sözen, KÖYDES ödenekleriyle ertelenen birçok sorunun çözüme kavuştuğunu vurgulayarak, şöyle konuştu:

“KÖYDES sayesinde bu zamana kadar ihmal edilmiş, ötelenmiş, kronikleşmiş, üzerine gidilmeye dahi cesaret edilememiş birçok problemin, tahsis edilen devasa ödeneklerle cesaretle üzerine gidilmiş, bugün gelinen noktada problemlerin büyük bir kısmı çözüme kavuşmuştur. Ayrıca bu ay içerisinde KÖYDES ödeneklerinin, ilimize tahsis edilmesini bekliyoruz. Ay sonuna kadar tüm ilçelerimizde, asfalt programına alınan yollarımızın altyapılarını tamamlamış olacağız. Önümüzdeki ay ise asfalt programlarını başlatmış olacağız.”