Başkan Vergili’den Ders Çalışma İstasyonları Projesi

Başkan Vergili’den Ders Çalışma İstasyonları Projesi

Yayın: 15.02.2024 10:14
Paylaş:
A+ A-

Karabük Belediye Başkanı ve Milliyetçi Hareket Partisi Karabük Belediye Başkan Adayı Rafet Vergili yeni dönem projelerini açıklamaya devam ediyor. Başkan Vergili 7. önemli proje olarak Ders Çalışma İstasyonları projesini 4. dönem projesi olarak açıkladı.

Başkan Vergili yaptığı açıklamada; “Öğrencilerimize sessiz ve konforlu ders çalışma ortamları sunacağız. Ders Çalışma İstasyonlarımızda ücretsiz çay, kahve, kitap ve internet hizmetleri de yer alacak. Zengin kütüphanesi, sessiz, rahat ve konforlu çalışma alanları, mini mutfağı ile hizmet verecek Ders Çalışma İstasyonlarımızı öğrencilerimiz severek kullanacak. 15 yaş üstü bütün öğrencilerimizin yararlanabileceği istasyonlarımız, öğrencilerimizin ikinci evi olacak. Öğrencilerimizin ders çalışma motivasyonlarını da artıracak olan projemiz ile öğrencilerimize aradıkları çalışma ortamını sunmayı hedefliyoruz. Ders Çalışma İstasyonları projemizin şehrimizin 3 farklı bölgesinde yapılması planlanmaktadır” dedi.

Başkan Vergili ayrıca 15 Şubat tarihinde yeni dönem projelerinin tamamının Proje Lansman toplantısıyla açıklanacağını belirtti. (Halil Kızılyer)

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Erbaa’daki patlamayla ilgili Samsun’da yakalanan 2 kişi Tokat’a getirildi

Anadolu Ajansı
Yayın: 20.05.2024 12:12
Paylaş:
A+ A-

TOKAT (AA) – Tokat'ın Erbaa ilçesinde bir bağ evinde meydana gelen patlamada 5'i jandarma personeli 7 kişinin yaralanmasıyla ilgili Samsun'da yakalanan 2 kişi Tokat'a getirildi.

Olayın ardından Samsun Atakum İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, ihbar üzerine aracı takibe alarak 2 kişiyi gözaltına aldı.

Tokat İl Jandarma Komutanlığı ekipleri 2 kişiyi Tokat'a getirdi. Zanlıların jandarmadaki işlemleri devam ediyor.

Öte yandan Vali Numan Hatipoğlu, patlamada yaralanan askerleri tedavi gördüğü hastanede ziyaret etti.

Karayaka beldesi Hürmüzlü Mahallesi'nde dün akşam bir bağ evinde bulunan bazı kişilerin yüksek ses çıkardığı ve çevreye rahatsızlık verdiği ihbarı üzerine bölgeye jandarma ekibi sevk edilmiş, adrese varan ekipler, içeri girdiklerinde henüz belirlenemeyen nedenle patlama meydana gelmişti. Olayda 5'i jandarma personeli 7 kişi yaralanmıştı.