Başkan Yardımcısı Berker Bizzat Ziyaret Ediyor

Başkan Yardımcısı Berker Bizzat Ziyaret Ediyor

Yayın: 01.12.2019 17:12
Paylaş:
A+ A-

Sosyal Belediyeciliğin en önemli unsuru olan “Evde Bakım Hizmetlerinden” yararlanan vatandaşlarımızı Belediye Başkan Yardımcısı Seher Berker bizzat evlerinde ziyaret ediyor.

Evde bakım hizmetlerinden yararlanan vatandaşlarımızı evlerinde ziyaret ederek, vatandaşlarımızın aldıkları hizmetten memnuniyetlerini soran Başkan Yardımcısı Berker; “Belediye Başkanımız Sayın Rafet Vergili’nin talimatları ile vatandaşlarımızı evlerinde ziyaret ederek, hem verilen hizmetten memnun olup olmadıklarını bizzat kendilerinden öğreniyoruz, hem de vatandaşlarımıza moral desteğinde bulunmuş oluyoruz” dedi.

 

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Çorum’da nisan ayında 9 milyon 82 bin lira trafik cezası kesildi

Anadolu Ajansı
Yayın: 09.05.2024 00:48
Paylaş:
A+ A-

ÇORUM (AA) – İl Emniyet Müdürlüğü Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü ekiplerince 1-30 Nisan tarihleri arasında kent genelinde devam eden uygulamalar kapsamında 22 bin 552 araç kontrol edildi.

Yapılan kontrollerde 3 bin 361 araç sürücüsüne ehliyetsiz araç kullanmak, alkollü araç kullanmak, drift atmak, abartı egzoz, emniyet kemeri takmamak, seyir halinde cep telefonu kullanmak ve hatalı park gibi maddelerden toplamda 9 milyon 82 bin lira ceza uygulanırken, 98 araç trafikten men edildi.

Ekipler, dün gece yaptıkları denetimde ise 14 sürücüye alkollü araç kullanmaktan, 8 sürücüye ise ehliyetsiz araç kullanmaktan 208 bin 375 lira ceza uyguladı.