Bayan Belediye Başkanından Hava Kirliliği Uyarısı

Bayan Belediye Başkanından Hava Kirliliği Uyarısı

Yayın: 24.04.2015 09:53
Paylaş:
A+ A-

Belediye Başkanlığı makamına oturan Kayabaşı Mahallesi Mehmet Akif Ersoy İlkokulu 3. sınıf öğrencisi Gamze Acar, öncelikle hava kirliliği üzerinde durdu.

Kardemir’in zaman zaman bacalarına filtre takmadığını, bununda hava kirliliğine neden olduğunu, kirliliğin insan sağlığını tehdit ettiğini belirten Gamze Acar, bu konuda Kardemir’in uyarılmasını istedi.

Daha sonra Fen İşleri Müdürüne talimat veren Başkan Gamze Acar, okullarına giden yolun düzeltilmesi, yeniden asfalt yapılması için talimat verdi. Diğer yandan çocuklar için de istekte bulunan Acar, çocuk parklarındaki salıncakların sık sık koptuğunu, bunların gözden geçirilmesini, onarılmasını istedi.

Daha sonra Belediye Başkanı Rafet Vergili öğrencilere hediye takdim etti. Son olarak ise bir günlüğüne de olsa Belediye Başkanı makamını devir alan Gamze Acar ve arkadaşları okullarına makam aracı ile döndüler.

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

AK Parti milletvekilleri Şahin ve Keskinkılıç, Hıdırellez şenliklerine katıldı

Yayın: 07.05.2024 14:59
Paylaş:
A+ A-

AK Parti Karabük milletvekilleri Cem Şahin ve Ali Keskinkılıç, Eskipazar ve Safranbolu ilçelerinde düzenlenen Hıdırellez şenliklerine katıldı.

AK Parti’den yapılan açıklamada, Karabük ve ilçelerinde baharın ve bereketin müjdecisi Hıdırellez’in düzenlenen şenliklerle kutlandığı belirtildi.

Şenliklere parti olarak katılım sağlandığı aktarılan açıklamada, “AK Parti İl Başkanı Ferhat Salt, il ve ilçe teşkilatlarımızın da eşlik ettiği milletvekillerimiz Cem Şahin ve Ali Keskinkılıç, Eskipazar ilçesi Doğancılar ile Safranbolu ilçesi Karapınar, Gayza ve Tokatlı köylerinde düzenlenen Hıdırellez şenliklerine katıldı. Baharın ve bereketin müjdecisi Hıdırellez’in huzur, barış, sağlık ve bolluk getirmesini diliyoruz.” ifadeleri kullanıldı.