Bayır Mahalle Sakinlerinden Hastane Beklentisi

Bayır Mahalle Sakinlerinden Hastane Beklentisi

Yayın: 22.12.2015 10:07
Paylaş:
A+ A-

Bayır mahallede bulunan eski devlet hastanesi yerine yapılacak olan Ağız ve Diş Sağlığı hastanesi ile birlikte Diş hekimliği fakültesi projesinin ihalesinin yapılmasına rağmen,ihaleye yapılan itirazın henüz sonuçlanamaması sebebiyle projeye henüz başlanamadığı haber veriliyor.

Bilindiği gibi Karabük Üniversitesi Eğitim ve Araştırma hastanesinin yapılması ile birlikte bir nevi atıl duruma düşen Karabük devlet hastanesi yerine Ağız ve Diş hastanesi ile birlikte Diş hekimliği fakültesi inşa edilmesi kararı alınmış ve yaklaşık iki ay önce bu projenin ihalesi yapılmıştı.İhalenin ardından hem yıkım hem de yapım ihalesini alan müteahhit firmaya itiraz edilmiş ve ihale KİK incelemesine gitmişti.

Şu anda Kamu ihale kurumu (KİK) tarafından incelemede olduğu belirtilen Karabük Ağız ve Diş Sağlığı hastanesi ile birlikte Diş hekimliği projesine yapılan itirazın henüz sonuçlanmamasının projenin yapımını geciktirdiği,KİK’in başlattığı incelemenin biran önce sonuçlanmasının beklendiği haber veriliyor.

Şu anda Karabük devlet hastanesinin atıl durumda olması sebebiyle Bayır mahalle ve İstasyon caddelerinde gözle görülür bir durgunluk yaşandığına dikkat çeken ilgili kişiler,bu yerleşim birimlerinde adeta yaprak dökümü yaşandığı ve özellikle canlandırılması planlanan İstasyon caddesinin üzerine ölü toprağı serildiği bildiriliyor.

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Samsun’da uyuşturucu operasyonunda 2 şüpheli yakalandı

Anadolu Ajansı
Yayın: 24.04.2024 20:48
Paylaş:
A+ A-

SAMSUN (AA) – Samsun'da düzenlenen uyuşturucu operasyonunda 2 zanlı gözaltına alındı.

İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, uyuşturucu imalatı ve satışı yapanların yakalanması amacıyla çalışma yürüttü.

İlkadım ilçesi Derecik Mahallesi'nde şüphe üzerine durdurulan bir araçta, otomobilin tavan kısmı ve araçta bulunan çantaya zulalanmış 122 gram uyuşturucu, uyuşturucu öğütücü ve içerisinde uyuşturucu madde bulunan sarma sigara ele geçirildi.

Otomobildeki 2 zanlı gözaltına alındı.