Bayram Karadağ, “Ben İnanıyorum, Siz de İnanın” dedi.

Bayram Karadağ, “Ben İnanıyorum, Siz de İnanın” dedi.

Yayın: 02.02.2024 22:02
Paylaş:
A+ A-

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Karabük Belediye Başkan Adayı Bayram Karadağ, CHP il, ilçe  Teşkilatları ve Partililer ile birlikte Hürriyet Caddesi’nde yürüyüş yaparak, parti binasında basın açıklaması yaptı.

CHP Karabük İl Başkanı Vedat Yaşar konuşmasında, “Emekliler, dar gelirliler, gençlerimiz, kadınlarımız bizler ülkemizin geleceği için sizlerden destek istiyoruz. Artık söz sizde. Yeter artık deme zamanı geldi. Bugün Karabük olarak yeni bir yola çıkıyoruz. 31 Mart Yerel Seçimlerine Sayın Bayram Karadağ ile yola çıkıyoruz. Partililer olarak sizlere çok iş düşüyor. Hep birlikte kenetlenmek, birlik olmak ve beraber olmak istiyoruz. Çok çalışacağız ve kazanacağız” diyerek sözü Bayram Karadağ’a bıraktı.

Belediye Başkan Adayı Karadağ ise konuşmasında “Cumhuriyet Halk Partisi’nin iktidara olan özlemini gözlerinizde görüyorum. Bu özleminizi partimizi yerelde iktidar yaparak sağlayacağız. Karabük’te yaşamaktan mutlu muyuz, mutsuz muyuz? Sokağa çıktığınızda gençler gülen gözlerle mi bakıyor? Bakın Karabük’te herkesin sorununu çözebilecek tek bir parti var. O da Cumhuriyet Halk Partisidir. Ben sokaktan, fabrikadan, parti teşkilatından, hastaneden, kimin ne sorunu varsa oradan geliyorum. Cumhuriyet Halk Partisi ile önce Karabük’e bir simge kazandıracağız. Türkiye’nin ilk ağır sanayi kentine yakışır uluslararası festivalini yapacağız. Biz söyleriz, yaparız. Hayallerimizi gerçekleştiririz. Hiçbir zaman ulaşılamayan bir belediye olmayacağız. Sizin çocuğunuz olarak gömleğimizi sıvadık, belediyeyi kazanacağız. Size layık olarak çalışmalarımıza devam edeceğiz. Herkese eşit mesafedeyiz. Emeğin hakkını vereceğiz, halkın partisi tüm sorunları çözmeye geliyor. Buna inanın ve bana inanın. Ben inanıyorum. Siz de inanın. Bizi herkes rakip olarak görüyor. Ama biz kimseyi rakip olarak görmüyoruz. Özellikle bugün yanımızda olan Safranbolu Belediye Başkanımız Elif Köse’ye ve kadın kollarımıza çok teşekkür ederim. Karabük’ü kazanacağız. Halkın belediyesi olacağız” ifadelerine yer verdi.

Konuşmasının ardından CHP Karabük Belediye Başkan Adayı Bayram Karadağ, partililerin “Karabük’ün, Gençlerin Umudu Bizim Bayram” tezahüratlarıyla parti binasının önünde hatıra fotoğrafı çektirdi. (Esra Oğuzkağan Özkan)

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Zonguldak’ta dere ıslahı sırasında 1183 yaşındaki porsuk ağacı kesildi

Anadolu Ajansı
Yayın: 20.05.2024 20:48
Paylaş:
A+ A-

ZONGULDAK (AA) – Zonguldak'ta dere ıslah çalışması sırasında 1183 yaşındaki porsuk ağacı kesildi.

Zonguldak-Ankara kara yolu 6. kilometresi Elvanpazarcık beldesi Hayat Mahallesi mevkisinde dere ıslahı çalışması yapan yüklenici firma çalışanları, bent inşası sırasında bir ağacı kesti.

Bu sırada yoldan geçen mahalle sakini Engin Zaman, porsuk ağacının kesildiğini görünce Zonguldak Orman Bölge Müdürlüğü ekiplerine haber verdi.

Bölgede yaptıkları incelemede kesilen ağacın 1183 yaşındaki porsuk olduğunu tespit eden ekipler, konuya ilişkin tutanak tuttu.

Zaman, gazetecilere, evine giderken iş makinesinin çalıştığını fark ettiğini ve merak edip bölgeye geldiğini anlattı.

Ağacı kestiklerini görünce müdahale ettiğini aktaran Zaman, porsuk ağaçlarının normalde 750 ila 1000 rakımda yaşadığını ancak kesilen ağacın bu alçak rakımda yetişmesinin onu ilginç yaptığını söyledi.

Bölgenin ve porsuk ağaçlarının korunması için daha önce ilgili tüm kurumlara dilekçeler yazdığını belirten Zaman, ekiplerin olay yerine gelip tutanak tuttuklarını kaydetti.