BEŞİKTAŞ KAYSERİSPOR MAÇI ŞİFRESİZ CANLI İZLE 📺 | Beşiktaş – Kayserispor maçı hangi kanalda? BJK maçı saat kaçta?

BEŞİKTAŞ KAYSERİSPOR MAÇI ŞİFRESİZ CANLI İZLE 📺 | Beşiktaş – Kayserispor maçı hangi kanalda? BJK maçı saat kaçta?

Yayın: 24.09.2023 16:02
Paylaş:
A+ A-

Trendyol Süper Lig’de heyecan devam ediyor. Beşiktaş, Kayserispor’u ağırlayacak. Kritik müsabakada Ali Şansalan düdük çalacak. Müsabaka futbolseverler tarafından merakla bekleniyor. Şenol Güneş yönetimindeki Beşiktaş, kazanmak ve zirve takibini sürdürmek istiyor. Maçı canlı şifresiz takip etmek isteyen futbolseverler, “Beşiktaş – Kayserispor maçı canlı izle, Beşiktaş maçı canlı şifresiz izle, Beşiktaş maçı canlı izle, BJK maçı hangi kanalda? Beşiktaş Kayserispor maçı ne zaman?” gibi ifadelerle araştırma yapılıyor. Peki, Beşiktaş – Kayserispor maçı ne zaman, BJK maçı saat kaçta ve hangi kanalda?

BEŞİKTAŞ KAYSERİSPOR MAÇI ŞİFRESİZ CANLI İZLE 📺 | Beşiktaş - Kayserispor maçı hangi kanalda? BJK maçı saat kaçta?

BEŞİKTAŞ – KAYSERİSPOR MAÇI NE ZAMAN, SAAT KAÇTA VE HANGİ KANALDA CANLI YAYINLANACAK?

Beşiktaş – Kayserispor maçı 24 Eylül Pazar günü saat 17:00’de oynanacak. Mücadeleyi beIN Sports 1’den canlı izleyebilirsiniz.

MUHTEMEL 11’LER:

Beşiktaş: Mert, Onur, Bailly, Necip, Masuaku, Demir Ege, Chamberlain, Gedson, Ghezzal, Cenk, Aboubakar

Kayserispor: Bilal, Carole, Kolovetsios, Attamah, Uzodimma, Karimi, Ackah, Ramazan, Mane, Gökhan, Thiam (Halil Kızılyer)

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Doğu Karadeniz’den 4 ayda 9 ülkeye bal ihracatı

Anadolu Ajansı
Yayın: 17.05.2024 04:48
Paylaş:
A+ A-

TRABZON (AA) – Doğu Karadeniz'den ocak-nisan döneminde ABD başta olmak üzere 9 ülkeye bal satıldı.

Doğu Karadeniz İhracatçılar Birliği Yönetim Kurulu Başkanı Saffet Kalyoncu, AA muhabirine, bölgeden 4 ayda 218 ton bal ihraç edildiğini söyledi.

Dış satımdan 894 milyon 471 bin dolar kazanç sağlandığına dikkati çeken Kalyoncu, “ABD, 462 bin 563 dolarlık ihracatla ilk sırada yer aldı. ABD'yi 198 bin 750 dolarla Almanya, 96 bin 216 dolarla Suudi Arabistan takip etti. Bölgeden söz konusu dönemde Birleşik Arap Emirlikleri, Katar, Umman, Azerbaycan, Belçika ile Birleşik Krallık'a da bu dönem bal satıldı.” diye konuştu.

Kalyoncu, ihracatı artırmaya yönelik çalışmaları önemsediklerini vurgulayarak, bal ihracatının, organik, coğrafi işaretli ve markalı ürün ihracatıyla daha da artırılabileceğini ifade etti.

Bal üretimi açısından bu yıl hava şartlarının iyi geçtiğini, bunun da rekolteyi artıracağını dile getiren Kalyoncu, “Türk balını dünya piyasalarında kalitesiyle marka haline getirmemiz gerekiyor. Kaliteli ve en üst ambalajlarda Türk balının üretimi için ilgili kurumların etkin denetimler yaparak, asla ödün verilmemesi önem arz ediyor.” değerlendirmesini yaptı.