Bir Bilen’de Spor Tutkusu

Bir Bilen’de Spor Tutkusu

Yayın: 15.03.2024 13:06
Paylaş:
A+ A-

Bir Bilen’in son bölümünde, tam bir spor insanı olan Fatih Ünlü ile gerçekleştirilen keyifli bir sohbet yayınlandı. Programda, Fatih Ünlü’nün spor sevgisi, spor muhabirliğine başlama süreci ve amatör liglerdeki futbolculuk ve yöneticilik deneyimleri ele alındı.

Ayrıca, futbol zabıtalığından mikro milliyetçiliğin Anadolu’daki spor kulüplerine etkisine, Karabükspor’un hüzünlü yok oluş sürecinden lastikler ve maden suları ile yaşananlara kadar çeşitli konular üzerinde detaylıca konuşuldu.

Özellikle Türkiye’de sporun yerel bazda ilgi görmemesi ve gelişememesi üzerine yapılan tartışmalar, önemli bir yer tuttu. Karabük İdman Yurdu’nun yeni bir başlangıç olarak değerlendirilmesi ve Fatih Ünlü’nün “Bir Şehrin Yeni Umudu” belgesel filmiyle ilgili detaylar da programa yansıdı.

Spor spikerliği ve anonsçuluk kariyeriyle Karabük’ün Ertem Şener’i olarak anılan Fatih Ünlü, izleyicilere keyifli bir sohbet ve içerik dolu bir program sunarken, konuşulan konuların linki profilde yer aldı. İyi seyirler dileriz.

Haber Videosu İçin TIKLAYINIZ!

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Amasya’da mevsimlik tarım işçilerinin çocuklarına çadır kentte Kur’an-ı Kerim öğretiliyor

Anadolu Ajansı
Yayın: 27.07.2024 00:45
Paylaş:
A+ A-

AMASYA (AA) – Amasya'da mevsimlik tarım işçilerinin çocukları, oluşturulan çadır kentte Kur'an-ı Kerim öğreniyor.

Amasya Müftülüğü'nün “Yaza Kur'an ile Merhaba” sloganı ile başlattığı Kur'an Kursları çerçevesinde mevsimlik tarım işçilerinin çocuklarının Kur'an-ı Kerim öğrenmesi için çadır kent oluşturdu.

Çocuklara, Aksu Köyü Çadır kent Kur'an Kursu adı verilen çadır kentte Kur'an-ı Kerim öğretiliyor.

Kursu ziyaret eden Amasya İl Müftüsü Durmuş Ayvaz, öğreticilerinden eğitim hakkında bilgi alarak öğrencilerle de sohbet etti.