Bir Bilen’de Spor Tutkusu

Bir Bilen’de Spor Tutkusu

Yayın: 15.03.2024 13:06
Paylaş:
A+ A-

Bir Bilen’in son bölümünde, tam bir spor insanı olan Fatih Ünlü ile gerçekleştirilen keyifli bir sohbet yayınlandı. Programda, Fatih Ünlü’nün spor sevgisi, spor muhabirliğine başlama süreci ve amatör liglerdeki futbolculuk ve yöneticilik deneyimleri ele alındı.

Ayrıca, futbol zabıtalığından mikro milliyetçiliğin Anadolu’daki spor kulüplerine etkisine, Karabükspor’un hüzünlü yok oluş sürecinden lastikler ve maden suları ile yaşananlara kadar çeşitli konular üzerinde detaylıca konuşuldu.

Özellikle Türkiye’de sporun yerel bazda ilgi görmemesi ve gelişememesi üzerine yapılan tartışmalar, önemli bir yer tuttu. Karabük İdman Yurdu’nun yeni bir başlangıç olarak değerlendirilmesi ve Fatih Ünlü’nün “Bir Şehrin Yeni Umudu” belgesel filmiyle ilgili detaylar da programa yansıdı.

Spor spikerliği ve anonsçuluk kariyeriyle Karabük’ün Ertem Şener’i olarak anılan Fatih Ünlü, izleyicilere keyifli bir sohbet ve içerik dolu bir program sunarken, konuşulan konuların linki profilde yer aldı. İyi seyirler dileriz.

Haber Videosu İçin TIKLAYINIZ!

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Karabük İl Genel Meclisi toplantısı yapıldı

Yayın: 02.05.2024 21:36
Paylaş:
A+ A-

Karabük İl Genel Meclisi, mayıs ayının ilk toplantısını gerçekleştirdi.

Meclis Başkanı Ahmet Sözen, toplantıda yaptığı konuşmada, köylerin KÖYDES projeleriyle hayat bulduğunu söyledi.

Karabük’e, KÖYDES projeleri kapsamında 335 milyon lira ödenek tahsis edildiğini belirten Sözen, bu ödeneklerle 1623 projenin hayata geçirildiğini kaydetti.

Sözen, KÖYDES ödenekleriyle ertelenen birçok sorunun çözüme kavuştuğunu vurgulayarak, şöyle konuştu:

“KÖYDES sayesinde bu zamana kadar ihmal edilmiş, ötelenmiş, kronikleşmiş, üzerine gidilmeye dahi cesaret edilememiş birçok problemin, tahsis edilen devasa ödeneklerle cesaretle üzerine gidilmiş, bugün gelinen noktada problemlerin büyük bir kısmı çözüme kavuşmuştur. Ayrıca bu ay içerisinde KÖYDES ödeneklerinin, ilimize tahsis edilmesini bekliyoruz. Ay sonuna kadar tüm ilçelerimizde, asfalt programına alınan yollarımızın altyapılarını tamamlamış olacağız. Önümüzdeki ay ise asfalt programlarını başlatmış olacağız.”