Bir Zamanlar Karabük’te Yaşamış Ünlü Twitch Yayıncısı Ahmet “Jahrein” Sonuç | Jahrein Nerelidir?

Bir Zamanlar Karabük’te Yaşamış Ünlü Twitch Yayıncısı Ahmet “Jahrein” Sonuç | Jahrein Nerelidir?

Yayın: 04.10.2023 15:12 |Güncelleme: 27.12.2023 16:35
Paylaş:
A+ A-

Ahmet Sonuç ya da bilinen adıyla Jahrein (29 Kasım 1988, İstanbul), Türk internet ünlüsüdür. İnternet kariyerine YouTube ile başladı ve daha sonra Twitch’te yayın yapmaya başladı.

Genellikle sohbet ve oyun alanında içerik üretmekte, internet fenomenleri ve siyasi figürlerle röportaj yapmaktadır. Nisan 2022’den Ağustos 2022’ye kadar yayınlarını YouTube’dan yapmış olup 31 Ağustos 2022’de açtığı yayında, halihazırda yayın yaptığı Twitch’e geri döneceğini duyurmuştur. Genel olarak oyun alanının dışında güncel politik konularda yaptığı yorumlar gazetecilerden tepki toplamaktadır.

Jahrein’in Youtube kanalına ulaşmak için TIKLA!

Gençlik ve eğitimi
Ahmet Sonuç, 1988’de İstanbul’da doğmuştur. Kıbrıs Türkü babası jinekoloji doktoru, Burdurlu annesi ise hemşiredir. İlkokul eğitimini Karabük‘te aldı ve ortaokul eğitimi sırasında Antalya’ya taşındı. Ortaöğrenimini Antalya Anadolu Lisesinde tamamladıktan sonra Leipzig Üniversitesi Moleküler Fizik ve Biyokimya Bölümünü okumak için Almanya’ya yerleşti.

Almanya’da eğitim gördüğü yıllarda eğitimden çok oyun oynamaya vaktini ayıran Sonuç, önce YouTube üzerinden videolar çekti ve daha sonra Twitch’te yayınlar yaparak internet kariyerine atıldı. Üniversiteyi son sınıfta bırakmasının ardından Polonya’ya taşınarak G2A’de çalışmaya başladı.

Jahrein’in Twitch üzerinden yaptığı yayında Karabük’le ilgili anılarını anlattığı yayını BURAYA tıklayarak izleyebilirsiniz.,

Özel hayatı

Türkiye’ye döndükten sonra 5 Ekim 2019’da Selin Sonuç ile evlendi ve bu evlilikten 17 Mart 2023 tarihinde Bora Emir isminde bir çocuk sahibi oldu. Dinî inancı yoktur, deist olduğunu açıklamıştır.

(Halil Kızılyer)

 

Yorumlar

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

CHP Genel Başkanı Özel, Erbaa’daki patlamayla ilgili Tokat Valisi Hatipoğlu’ndan bilgi aldı

Anadolu Ajansı
Yayın: 20.05.2024 00:48
Paylaş:
A+ A-

ANKARA (AA) – CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Erbaa ilçesinde bir bağ evindeki patlamaya ilişkin Tokat Valisi Numan Hatipoğlu'ndan bilgi aldı.

CHP'den yapılan açıklamaya göre, Özel, Erbaa'daki bir bağ evinde 5'i jandarma 7 kişinin yaralandığı patlamanın ardından Tokat Valisi Hatipoğlu ve İl Jandarma Komutanı Jandarma Kıdemli Albay Sabri Küyük ile telefonda görüştü.

Olay ve yaralıların sağlık durumları hakkında bilgi alan Özel, partisinin Tokat Milletvekili Kadim Durmaz'ı süreci takip etmesi için görevlendirdi.