Bize inanan kardeşlerimizi mahcup etmeyeceğiz

Bize inanan kardeşlerimizi mahcup etmeyeceğiz

Yayın: 11.08.2022 17:26
Paylaş:
A+ A-

Kısa adı SODEMSEN olan Sosyal Demokrat Kamu İşverenleri Sendikası ile Belediye İş Sendikası Karabük Şubesi arasında devam eden Safranbolu Belediyesi Personel Ltd. Şti. çalışanlarını kapsayan toplu iş sözleşmesi görüşmelerinde heyecan dorukta.

Son yapılan görüşmede işveren sendikası tarafından teklif edilen mevcut 15 + 15 yevmiye ikramiyeler hariç net ele geçecek 7400 TL ücreti kabul etmediklerini kaydeden Belediye-İş Sendikası Karabük Şube Başkanı Tarık Düzyer Safranbolu’da işçilerle bir araya geldi.

Başkan Düzyer, “Emekçi arkadaşlarımızla yaptığımız görüşmeler sonrasında son teklif kabul edilmemiş olup Toplu İş Sözleşmesi süreci yasal takvimine göre devam edecektir” dedi.

Belediye-İş Sendikası Karabük Şube Başkanı Tarık Düzyer Bölgenin Sesi’ne yaptığı değerlendirmede “Şuanda yürütülen toplu sözleşme görüşmeleri kapsamında işçi kardeşlerimize söz verdiğimiz gibi hareket ediyoruz. Safranbolu Belediyesi Personel Limited Şirketi çalışanı emekçi kardeşlerimizle, toplu iş sözleşmesi istişare görüşmelerine devam ediyoruz. Alınan tüm kararlar ve atılan tüm imzalar da en başında söz verdiğimiz gibi her daim emekçi kardeşlerimizle istişare içerisinde gerçekleşecektir.

Amacımız işçilerimizin refahı ve daha iyi şartlarda görev yapmalarıdır. Bize inanan kardeşlerimizi asla mahcup etmeyeceğiz” ifadelerine yer verdi.

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Trabzonspor, Samsunspor maçı hazırlıklarına başladı

Anadolu Ajansı
Yayın: 02.05.2024 20:48
Paylaş:
A+ A-

TRABZON (AA) – Trabzonspor, Trendyol Süper Lig'in 35. haftasında 4 Mayıs Cumartesi günü deplasmanda Yılport Samsunspor ile yapacağı maçın hazırlıklarına başladı.

Bordo-mavili kulüpten yapılan açıklamaya göre, Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'nde teknik direktör Abdullah Avcı yönetiminde gerçekleştirilen antrenman, dinamik ısınma çalışmasıyla başladı. 5'e 2 ile pas çalışmasıyla devam eden idman, geniş alan oyun çalışmasıyla tamamlandı.

Trabzonspor, yarın yapacağı antrenmanla çalışmalarını sürdürecek.