Bocce İl Birinciliğinde Madalya Ve Kupalar Sahibini KBÜ’de Buluyor

Bocce İl Birinciliğinde Madalya Ve Kupalar Sahibini KBÜ’de Buluyor

Yayın: 08.04.2024 15:15
Paylaş:
A+ A-

Karabük Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü koordinesinde Karabük Üniversitesi Bocce Sahasında 80 takımın katılımıyla düzenlenen 2023-2024 Eğitim-Öğretim Yılı Okul Sporları “Gençler-Yıldızlar-Küçükler Erkek ve Kadın Bocce İl Birinciliği”nde madalya ve kupalar sahiplerini buluyor.

Karabük Üniversitesi Booce Sahasında 28 Mart ile 25 Nisan tarihlerinde düzenlenecek Gençler-Yıldızlar-Küçükler Erkek ve Kadın Bocce İl Birinciliği müsabakalarına 80 takım katılım sağladı.

Müsabakalar sonucunda dereceye giren sporculara madalya ve kupaları KBÜ Rektör Yardımcı Prof. Dr. Hasan Solmaz, Bocce İl Temsilcisi Hasan Turma ve okul sporları tertip komitesi tarafından verildi.

Şuana kadar yapılan müsabakalar sonunda dereceye giren okulların isimleri şu şekilde:

“Küçük Kızlar” kategorisinde Safranbolu Harmanlar Ortaokulu birinci, Kartaltepe Ortaokulu ikinci, TOKİ Cevizkent Bahaddin Gazi Ortaokulu üçüncü ve Eskipazar Üçevler Ortaokulu dördüncü, “Genç Erkekler” kategorisinde Demir Çelik Anadolu Lisesi birinci, Evliya Çelebi Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ikinci, Safranbolu Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi üçüncü, Ahi Evran Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi dördüncü, “Genç Kadınlar” kategorisinde ise Eskipazar Seyhan Cengiz Turhan Anadolu Lisesi birinci, Eskipazar Çok Programlı Anadolu Lisesi ikinci, Evliya Çelebi Meslekî ve Teknik Anadolu Lisesi üçüncü ve Cemil Meriç Meslekî ve Teknik Anadolu Lisesi dördüncü oldu.

Ayrıca Karabük Üniversitesinde düzenlenen “60 Yaş Üstü Veteranlar Turnuvası”nda da toplam 22 sporcu 4 takım mücadele etti. Bu mücadelenin ardından Safranbolu Aktif Yaş Alma Merkezi, şampiyonluğu kazanarak Veteranlar Karabük İl Şampiyonu oldu.

Müsabakalar 25 Nisanda sona erecek.

 

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Bolu Dağı’nda sis etkili oldu

Anadolu Ajansı
Yayın: 03.05.2024 00:36
Paylaş:
A+ A-

DÜZCE (AA) – D-100 kara yolunun Bolu Dağı geçişinde sis, görüş mesafesini azalttı.

İstanbul ile Ankara arasında ulaşımı sağlayan kara yolunun Bolu Dağı kesiminin Bakacak, Karanlıkdere ve Elmalık mevkilerinde sis etkili oldu.

Sürücüler, bölgede sis nedeniyle görüş mesafesinin yer yer 40 metreye düşmesi sonucu yolda dikkatli ilerledi.

Güzergahın yüksek kesimlerinde ise aralıklarla yağmur geçişleri görüldü.

Karayolları ve trafik ekipleri, sürücüleri yakın takip, hatalı sollama ve aşırı hız yapmamaları, trafik işaret ve işaretçilerine uymaları konusunda uyardı.