Bolu’da düzenlenen Minikler ve 15 Yaş Altı Ferdi Türkiye Halter Şampiyonası sona erdi

Bolu’da düzenlenen Minikler ve 15 Yaş Altı Ferdi Türkiye Halter Şampiyonası sona erdi

Anadolu Ajansı
Yayın: 01.07.2024 04:22
Paylaş:
A+ A-

BOLU (AA) – Türkiye Halter Federasyonu faaliyet programında yer alan Minikler ve 15 Yaş Altı Ferdi Türkiye Şampiyonası tamamlandı.

Bolu'nun Gerede ilçesinde gerçekleştirilen organizasyona 32 ilden sporcu, antrenör, idareci ve hakem olmak üzere toplam 600 kişi katıldı.

Gerede Spor Salonu'nda 4 gün boyunca yarışan halterciler, minik erkek ve kızda altışar, 15 yaş altı kız ve erkekte onar olmak üzere toplam 32 kategoride mücadele etti.

Şampiyonada dereceye giren sporculara madalyalarını, Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Haydar Çetinkaya ile müsabaka doktoru Esra Esma Hakikatoğlu verdi.

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Bolu’da selden etkilenen mahalle sakinlerine afetlerle mücadele anlatıldı

Anadolu Ajansı
Yayın: 03.07.2024 00:52
Paylaş:
A+ A-

BOLU (AA) – Bolu AFAD İl Mürürlüğü ekipleri, 2023'te meydana gelen selden etkilenen mahalle sakinlerine yönelik bilgilendirme çalışması yaptı.

AFAD ekipleri, geçen yıl kuvvetli yağışların ardından yaşanan selden zarar gören Paşaköy Mahallesi'nin sakinleriyle mahalle konağında bir araya geldi.

Başta sel felaketi olmak üzere afetlerle mücadelede alınması gereken tedbirlerin anlatıldığı broşürler, mahallelilere verildi. AFAD İl Müdür Vekili Celal Kürşat Bozkurt da vatandaşları bilgilendirdi.

Bozkurt, 2023'te derelerin taşması sonucu Paşaköy Mahallesi'nde 13 evin zarar gördüğünü ve buralarla ilgili gerekli çalışmaların yapıldığını belirterek, afet öncesi alınan tedbirler sayesinde büyük çaplı zararların önüne geçildiğini vurguladı.