Bolu’da uyuşturucu operasyonunda yakalanan 3 zanlıdan biri tutuklandı

Bolu’da uyuşturucu operasyonunda yakalanan 3 zanlıdan biri tutuklandı

Yayın: 08.06.2023 10:29
Paylaş:
A+ A-

BOLU (AA) – Bolu’da düzenlenen uyuşturucu operasyonunda gözaltına alınan 3 şüpheliden biri tutuklandı.
İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, uyuşturucu ve uyarıcı madde ticareti ve kullanımının engellenmesine yönelik çalışma gerçekleştirdi.
Bu kapsamda zanlılar M.Ç. (27 ), S.Ç. (31) ve O.G’nin (34) üzerinde ve eşyasında yapılan aramada, 1 kilo 639 gram sentetik kannabinoid (bonzai), 1 tabanca, 3 şarjör ve 41 fişek ele geçirildi.
İşlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen zanlılardan M.Ç. çıkarıldığı hakimlikçe tutuklandı, diğerleri adli kontrol şartıyla salıverildi.

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

“Asırlık Tariflerle Karabük Lezzet Şenlikleri” Başlıyor

Yayın: 20.05.2024 13:49
Paylaş:
A+ A-

Kültür ve turizmin önemli merkezlerinden biri olan Karabük, 21-23 Mayıs tarihleri arasında “Asırlık Tariflerle Karabük Lezzet Şenlikleri”ne ev sahipliği yapacak. Şenlikler, birbirinden lezzetli yemeklerin ve yöresel tatların tanıtılacağı etkinliklerle dolu olacak.

Kültür ve Turizm Bakanlığı’nın öncülüğünde gerçekleştirilecek olan şenlikler, Karabük Valiliği, Karabük Üniversitesi, Karabük Belediyesi, Safranbolu Belediyesi, Eskipazar Belediyesi ve Yenice Belediyesi tarafından ortaklaşa düzenleniyor. Sivil toplum kuruluşları ve dernekler de şenliklere destek vererek renkli ve heyecan dolu bir programın hazırlanmasına katkı sağlıyor.

Yerel lezzetlerin tanıtılacağı şenliklerde, Karabük mutfağının en özel tarifleri ve yemekleri ziyaretçilere sunulacak. Ayrıca “Destinasyonun Çekiciliğini Arttırmada Türk Mutfak Kültürünün Yeri ve Önemi”nin konuşulacağı panel, doğa ve antik kent yürüyüşleri, zerde, safranlı limonata ve lokum kazanı gibi etkinlikler, şenlik kapsamında yer alacak.

Karabük Lezzet Şenlikleri, her yıl olduğu gibi bu yıl da Karabük‘ün zengin kültür ve gastronomi mirasını tanıtmayı ve yaşatmayı amaçlıyor. Şenliklere katılanlar, geleneksel tariflerle hazırlanan lezzetlerin tadına bakarken, yöresel kültürü ve misafirperverliği de yakından deneyimleme fırsatı bulacaklar. (Esra Oğuzkağan Özkan)