Burs başvuruları başladı

Burs başvuruları başladı

Yayın: 21.09.2022 17:18
Paylaş:
A+ A-

 

Özçelik-İş Sendikası Karabük Şubesi üyesi çalışan işçilerin  çocuklarına verilecek olan burs başvurusu alımlarına başlandığı bildirildi.

Özçelik-İş Sendikası Karabük Şubesi tarafından yapılan açıklamada, Karabük’te sendika emekçisi işçilerin çocuklarını kapsayan başvuruların 27 Eylül’e kadar yapılabileceği belirtildi.

Sendika Karabük Şubesinden yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi;

“ÖZÇELİK-İŞ SENDİKAMIZ tarafından 2022-2023 Eğitim ve öğretim yılında (açık öğretim ve ön lisans hariç)Türkiye’de bulunan üniversitelere girme hakkı kazanan ve yerleştirildiği puan türünden başarı sıralamasında ilk 120000’e giren üyelerimiz çocuklarına Ekim-2022 ile Mayıs-2023 tarihleri arasında eğitim bursu verilecektir.

İstenilen belgeleri 27.09.2022 tarihine kadar Karabük şubemize ulaştırmanız yeterli olacaktır.(Ergin Ertuğrul)

 

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Karabük İl Genel Meclisi toplantısı yapıldı

Yayın: 02.05.2024 21:36
Paylaş:
A+ A-

Karabük İl Genel Meclisi, mayıs ayının ilk toplantısını gerçekleştirdi.

Meclis Başkanı Ahmet Sözen, toplantıda yaptığı konuşmada, köylerin KÖYDES projeleriyle hayat bulduğunu söyledi.

Karabük’e, KÖYDES projeleri kapsamında 335 milyon lira ödenek tahsis edildiğini belirten Sözen, bu ödeneklerle 1623 projenin hayata geçirildiğini kaydetti.

Sözen, KÖYDES ödenekleriyle ertelenen birçok sorunun çözüme kavuştuğunu vurgulayarak, şöyle konuştu:

“KÖYDES sayesinde bu zamana kadar ihmal edilmiş, ötelenmiş, kronikleşmiş, üzerine gidilmeye dahi cesaret edilememiş birçok problemin, tahsis edilen devasa ödeneklerle cesaretle üzerine gidilmiş, bugün gelinen noktada problemlerin büyük bir kısmı çözüme kavuşmuştur. Ayrıca bu ay içerisinde KÖYDES ödeneklerinin, ilimize tahsis edilmesini bekliyoruz. Ay sonuna kadar tüm ilçelerimizde, asfalt programına alınan yollarımızın altyapılarını tamamlamış olacağız. Önümüzdeki ay ise asfalt programlarını başlatmış olacağız.”