Bütün Amacımız Karabük’e Yatırımcı Çekmek..

Bütün Amacımız Karabük’e Yatırımcı Çekmek..

Yayın: 23.06.2015 10:25
Paylaş:
A+ A-

Karabük Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Tuncay ÖZCAN,çalışmaları hakkında bilgiler verirken “Önceliğimiz İsmetpaşa İhtisas Organize Sanayi Bölgesi işini gerçekleştirmek.Bilindiği gibi bu konu yıllardır konuşulurdu.Resmiyete koyan,ilk başvuruyu yapan biz olduk,Allah bunu bize nasip etti.Şimdi ilgili Bakanlıkların yer ile konusunda ki raporlarını bekliyoruz.Bu nokta da en önemli rapor Tarım Sektöründe ki birimden gelecek..” dedi.

Ülke genelinde 300 civarında Organize Sanayi Bölgesi bulunduğuna da işaret eden Karabük Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Tuncay ÖZCAN,geçtiğimiz süreçte yapılan Organize Sanayi Bölgeleri Üst Kurulu Genel Kurulu’na işaret ederek “Bilim/Sanayi ve Teknoloji Bakanımız Sayın Fikri Işık’ında katıldığı Genel Kurul da Divanı yönetmek görevi bana verildi.Bu Genel Kurul vasıtası ile İsmetpaşa İhtisas Organize Sanayi Bölgesi ile ilgili önemli temaslar yapma imkanı da buldum..” şeklinde bilgiler verdi.

Karabük Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Tuncay ÖZCAN “Bütün çabamız,çalışmamız ve mesaimiz Karabük’e yatırım getirmek,Karabük’e yatırımcı çekmek.Bakın Dünyanın 40 civarında Ülkesinde Ahşap Sanayi Sektöründe,Mobilya sektöründe tesisi olan Kronospan Firması ile temas kurduk.Kendileri 450 işçinin çalışacağı tesislerini Karabük’e kurmaya ikna ettik.700 Dönüm arazi istediler.Karabük Organize Sanayi Bölgemizde bu yiri parçalar halinde de olsa birleştirip,sonra birleştirmeye çalışıyoruz..” bilgilerini de verdi.

TSO Yönetim Kurulu Başkanı Tuncay ÖZCAN “TOBB Genel Merkezi tarafından yapımı devam ettirilen ve inşaatı hayli ilerleyen Meslek Okulu Binasının hemen alt tarafından Karabük Organize Sanayi Bölgesi’ne hitap edecek bir Bina yapacaklarını..” söyleyerek “Bu bina çok amaçlı olacak ve içinde itfaiye,sağlık istasyonu,toplantı salonları bulunan bu bina için çalışmaların sürdüğünü..” anlattı.

3 kişi görüş bildirdi

  1. Ahmet78

    Eyy, Sayın ÖZCAN,
    Erken seçim sinyallerini aldın zannımca…Kimler tarafından ve ne için TSO Başkanlığına ödüllendirildiğini tüm KARABÜK halkı biliyor.Sen önce seçim döneminde TSO Başkanlığı için aday adaylarının haklarını nasıl yediğini anlat.Ama bu Karabük halkı her şeyi biliyor hiç merak etme.Halkını kandırmaya çalışanları sevmeezz.Bir daha makamda vermezz.O yüzden erken seçime hazırlık amacıyla boş vaatlerde bulunma.OLMAZZZ

  2. ayhan ünlü

    helal olsun sana başkan ne yaparsan şu güzelim karabükümüz için yapıyorsun her makama her mevkiye ve göreve layıkıyla yakışıyorsunuz böylesine mübarek ramazan ayında sana sonsuz duacıyız cenabı allahım tüm dualarını kabul eylesin iyi vazifeler çok teşekkürler sayın başkanım seni çok seviyoruz

  3. yagmurlu

    İNSANLAR BU KARABÜK E NEDEN HEP BÖYLE KARAMSAR BAKAR ANLAMIŞ DEGİLİM.
    SANKİ KARABÜK E HİÇ KİMSE BİR HİZMET ETMEMİŞ. HERŞEY KENDİLİGİNDEN İŞLİYOR.
    KİM NE TÜR HİZMET EDİP AÇIKLAMA YAPSA HEMEN MUTLAKA BİRİSİ İŞİN TERSİNDEN YORUM YAPIYOR
    BİRAZDA YAPILAN HİZMETLERİ TAKDİR EDEREK YORUM YAZILSA .
    OSB DE TOBB TARAFINDAN OKUL YAPTIRILIYOR KİMSE DE BURADA GÜZEL HİZMET YAPILACAK OLAN OKUL İYİ BİŞEY DEMİYOR.
    İSMETPAŞA DA KURULACAK OLAN SANAYİ BÖLGESİNE YATIRIMCI GETİRMEK İÇİN UGRAŞILIYOR HEMEN İŞİ SİYASİ BOYUTA ÇEKİP TUNCAY BEYİ ELEŞTİRİYOR
    TUNCAY BEY DEN KARABÜK TSO BAŞKANI OLARAK BEKLENTİLERİNİZİ YAZINIZ. BİR ÖNERİNİZ VARSA YAZINIZ BURADAN HERKES GÖRSÜN. OLUMLU VEYA OLUMSUZ ŞU DEYİNİZ.
    AMAÇ KARABÜK E HİZMET ETEMEKSE GELİNİZ BURADAN ELEŞTİRİLERİMİZ KADAR ÖNERİLERİMİZİ DE PAYLAŞALIM.
    BAKINIZ BURADA 450 KİŞİNİN ÇALIŞABİLECEGİ BİR TESİS İÇİN ÇALIŞILDIGINI AÇIKLIYOR BAŞKAN.
    YANINDA 4 KİŞİ ÇALIŞTIRMAYAN BU İŞLERİN ZORLUGUNU BİLEMEZ.

    KLAVYE MİLLİYETÇİLİGİ DE YAPSANIZ… AMACINIZ KARABÜK E HİZMET OLSUN.

    KALIN SAGLICAKLA..

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Safranbolu’da 19 Mayıs Coşkusu: Çelenk Sunma Töreni Düzenlendi

Yayın: 20.05.2024 12:03
Paylaş:
A+ A-

19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı, Safranbolu’da coşkuyla kutlandı. Safranbolu Kaymakamı Şaban Arda Yazıcı, ilçe protokolü, öğrenciler ve ailelerin katılımıyla Misak-ı Milli Demokrasi Meydanı’nda çelenk sunma töreni gerçekleştirildi.

Tören, sabah saatlerinde büyük bir katılımla başladı. Kaymakam Şaban Arda Yazıcı ve beraberindeki protokol üyeleri, Atatürk Anıtı’na çelenk sundu. Törene katılan öğrenciler ve aileler, ellerinde bayraklar ve Atatürk posterleriyle alana renk kattı.

Misak-ı Milli Demokrasi Meydanı’nda gerçekleştirilen tören, saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla devam etti. Törene katılan öğrenciler ise günün anlam ve önemine dair şiirler okudu. Tören, halkın yoğun katılımı ve coşkulu anlarıyla sona erdi.