Çakma Markalara Dikkat Edin

Çakma Markalara Dikkat Edin

Yayın: 21.04.2017 13:29
Paylaş:
A+ A-

Son yıllarda birçok üründe olduğu gibi gözlük markalarında da çakma ürünlerin satıldığına dikkat çekilirken,bu konuda vatandaşların dikkatli olmaları gerektiği haber verildi.

Konu ile ilgili kişiler tarafından verilen bilgide,piyasada çakma marka ürünlerin çokluğundan şikayet edilerek,birçok markada olduğu gibi gözlük alırken de vatandaşların dikkatli olması gerektiği,aksi takdirde gerçek marka diye bir yığın para ödedikleri ürünlerin çakma ürünler çıkabileceği ve özellikle gözlük alırken hem sağlık açısından hem de ödenen ücretler konusunda uzman kişilere danışmaları gerektiği veya güvenilir kuruluşlardan alışveriş yapmaları konusunda uyarıyorlar.

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Vali Yavuz’dan İl Genel Meclisi’ne İade-i Ziyaret

Yayın: 03.05.2024 10:10
Paylaş:
A+ A-

Karabük Valisi  Mustafa Yavuz, İl Genel Meclisi üyelerine iade-i ziyaret gerçekleştirdi.

İl Özel İdare binasında gerçekleşen ziyarette; Vali Mustafa Yavuz, Meclis Başkanı Ahmet Sözen ve meclis üyeleri eşliğinde, ilde yürütülen ve hayata geçirilmesi planlanan yatırımlarla ilgili fikir alış verişinde bulundu.

Vali Mustafa Yavuz, 2024 yerel seçimlerinin ardından yeni oluşan İl Genel Meclisi’ne hayırlı olsun dileklerini iletti.

Yeni dönemde hep birlikte Karabük’ün gelişip kalkınması için çalışmalar yapılacağına inandığını dile getiren Vali Mustafa Yavuz; Meclis Toplantısından önce İl Genel Meclisi Başkanı Ahmet Sözen’i ziyaret ederek, kendisine hayırlı olsun dileklerini iletti.