Çalınan Oto ve Çalan Şahıs Yakalandı

Çalınan Oto ve Çalan Şahıs Yakalandı

Yayın: 05.08.2015 10:21
Paylaş:
A+ A-

Karabük İl Emniyet Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada; Kapullu mahallesinde gerçekleşen oto hırsızlığı olayı ile ilgili yapılan çalışmalar sonucu ilgili aracın bulunduğu bildirildi.

Konu ile ilgili verilen bilgiye göre, “26.07.2015 günü İlimiz Kapullu Mahallesi Ahmet Aslan Sokak üzerindeki bir ikametten Müşteki G.K isimli şahsa ait 18 KV 015 plaka sayılı aracının çalınması olayı ile ilgili olarak İl Emniyet Müdürlüğümüz Asayiş Şube Müdürlüğü görevlilerince yapılan çalışmalar neticesinde; bahse konu olayı gerçekleştirenin Suça Sürüklenen Çocuk F.E isimli şahıs olduğu tespit edilerek F.E isimli şahıs 18 KV 015 plaka sayılı araç ile birlikte yakalanarak hakkında adli işlem yürütülmüştür. İlimizde her türlü suç ve suç oluşumlarına karşı mücadelemiz kesintisiz sürdürülecektir” ifadelerine yer verildi.

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Eflani’de Süt Sığırcılığında Sağım Hijyeni Kursu Verildi

Yayın: 20.04.2024 13:38
Paylaş:
A+ A-

“Süt Sığırcılığında Sağım Hijyeni” kursu

Eflani İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü ile Eflani Şehit Hasan Yılmaz Halk Eğitimi Merkezi tarafından açılan “Süt Sığırcılığında Sağım Hijyeni ve Sanitasyon” kursuna 24 kişi katıldı.

İlçe Tarım ve Orman Müdürü Ekin Şenol, yaptığı açıklamada, kurs talebinde bulunan çiftçilerle, Eflani Şehit Hasan Yılmaz Halk Eğitimi Merkezi’nde bir araya geldiklerini belirterek, çiftçilerden gelen taleplere çözüm önerileri sunduklarını bildirdi.

Kursiyerleri, hayvan yetiştiriciliği ve hastalıkları konusunda bilgilendirdiklerini vurgulayan Şenol, hayvancılıkta verim, kalite ve sürdürülebilirliği hedeflediklerini kaydetti.

Şenol, İl Tarım ve Orman Müdürü Çetin Ayvalık’ın, kursiyerlere Tarım ve Orman Bakanlığı’nın çalışmaları hakkında da bilgi verdiğini belirtti.

Kursa davet ettikleri Karabük Üniversitesi akademisyenleri Doç. Dr. Şahin Çadırcı ve Dr. Öğretim Görevlisi Alper Çağlayan’ın, çiftçilerin sorularını yanıtladığını aktaran Şenol, “İl Tarım ve Orman Müdür Yardımcımız Erdal Kaya, sahadaki tecrübelerini kursiyerlerle paylaştı. Eğitimleri başarıyla tamamlayan 24 kursiyer, belge almaya hak kazandı.” ifadelerini kullandı.