Çapraz’dan gövde gösterisi..

Çapraz’dan gövde gösterisi..

Yayın: 30.09.2022 16:28
Paylaş:
A+ A-

Sanayici-İşadamı Fatih Çapraz 8 Ekim Cumartesi günü yapılacak Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) seçimlerinde başkan adayı olduğunu açıkladı.

Yenişehir Büyük Kulüp’te ekip arkadaşlarıyla birlikte geniş katılımlı bir basın toplantısı düzenleyen Çapraz, “Allah nasip eder, üyelerimiz de teveccüh gösterirse yeni dönemde Karabük’ün ticaret ve sanayi alanında önemli atlımlar planlıyoruz” dedi.

BU KENTE BORCUM VAR

Karabük cemiyet, siyaset ve iş dünyasının duayen isimlerinden merhum Nazım Çapraz’ın oğlu olan Fatih Çapraz, “Bu şehre Fatih çapraz olarak borcum ve misyonum var. Bu nedenledir ki ticaret erbabı ve sanayi dostlarımızın şahsımıza gösterdiği teveccühü geri çevirmeyerek TSO Başkanlığı için adaylığımı ilan etmenin haklı gururunu yaşıyorum” diye konuştu.

İŞ VE YAŞAM KALİTESİ YÜKSEK BİR KARABÜK’Ü HEDEFLİYORUZ

Çeşitli sektör temsilcileri ve gruplardaki aday isimlerle düzenlediği toplantıda konuşan Çapraz şunları kaydetti;  “1938 senesinde 13 haneli bir köyken genç cumhuriyetimizin gurur kaynağı bir kent haline gelen emeğin başkenti, sanayinin beşiği Karabükükümüz bu şehirde yaşayan her birimizin ortak paydasıdır. Bugün ülkemizin büyüyen ve gelişen sanayinin ve iş hayatının omurgası olan şehrimiz, inanıyoruz ki önümüzdeki yıllarda yapacağı atılımlarla hak ettiği yeri bulacaktır.

Benim 1950’li yıllardan beri bu şehre hizmet etmiş sanayici ve siyasetçi bir ailenin ferdi ve rahmetli babam Nazım Çapraz’ın evladı Fatih Çapraz olarak, bu şehre karşı bir borcum ve misyonum var. Bu nedenledir ki, uzun yıllardır iş hayatında Ticaret ve Sanayi Odasında, belediye ve diğer sivil toplum kuruluşlarında elde ettiğim bilgi ve tecrübeler sonucunda şehrimizde bulunan tüm ticaret erbabı ve sanayici dostlarımızın şahsımıza karşı göstermiş oldukları teveccühü geri çevirmeyerek, 8 Ekim’de yapılacak olan TSO seçimleri için adaylığımı ilan etmenin haklı gururunu yaşıyorum. Allah çıkmış olduğumuz bu yolda bizleri mahcup etmesin. Biliyorsunuz TSO başkanı olabilmek için önce kendi meslek gurubumuzdan seçilmemiz gerekmektedir. Bu amaçla mensubu olduğumuz guruptan çok kıymetli dostlarımız ve ağabeyilerimizin desteği ile şahsım ve 1952 senesinden beri şehrimizde döküm sektöründe faaliyet gösteren kıymetli dostum Cenk Gedikoğlu aday gösterildik. 8 Ekim tarihinde yapılacak seçimlerden sonra inşallah diğer gruplardan seçilen tüm dostlarımızın desteği ile Karabük TSO Başkanlığına adayım. Karabük Ticaret ve Sanayi Odası, bağlı bulunduğu Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği ile bu şehrin ve ülkemizin iş hayatının en önemli örgütüdür. Amacımız bu güçlü yapı ile birlikte, Karabük’ümüzü Cumhuriyetimizin ikinci yüz yılında en yüksek iş ve yaşam kalitesine sahip bir örnek kent haline getirmektir. Ekibimle bunu başaracağımıza inancım tamdır.”

İş adamı Adnan Çebi de hafta başında düzenlediği basın toplantısıyla Karabük Ticaret ve Sanayi Odası Başkanlığı’na aday olacağını açıklamıştı.

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Giresun’da dereye yuvarlanan otomobilin sürücüsü öldü

Anadolu Ajansı
Yayın: 27.04.2024 16:48
Paylaş:
A+ A-

GİRESUN (AA) – Giresun'un Şebinkarahisar ilçesinde otomobilin dereye yuvarlandığı kazada sürücü öldü, eşi ağır yaralandı.

Tamzara Mahallesi'nin Alucra kavşağı mevkisinde Mehmet Bölük'ün kullandığı 28 AAG 209 plakalı otomobil, dereye yuvarlandı.

İhbar üzerine olay yerine sevk edilen güvenlik güçleri, itfaiye ve 112 Acil Sağlık ekipleri, sürücü ile eşi Bedriye Bölük'ü otomobilden çıkarttı.

Mehmet Bölük'ün hayatını kaybettiği kazada yaralanan eşi, Şebinkarahisar Devlet Hastanesi'nde tedavi altına alındı.