Çaykur Rizespor’da maksat “istikrar”

Çaykur Rizespor’da maksat “istikrar”

Anadolu Ajansı
Yayın: 23.09.2023 08:00
Paylaş:
A+ A-

RİZE (AA) – MUHİTTİN SANDIKÇI – Trendyol Üstün Lig takımlarından Çaykur Rizespor'un kulüp lideri İbrahim Turgut, birinci 5 haftada maç başına 2 puan ortalaması tutturduklarını belirterek, “İyi niyetle, canla başla, takım olarak hocamız ve idare heyetimizle çalışıyoruz.” dedi.

Bu dönem yine yükseldiği Trendyol Muhteşem Lig'e Adana Demirspor yenilgisiyle başlayan yeşil-mavililer, akabinde oynadıkları 4 maçta 10 puan toplamayı başardı. Son 3 maçını galibiyetle kapatan Rize temsilcisi, ligde 3. sırada yer alıyor.

Kulüp Lideri İbrahim Turgut, AA muhabirine, topluluğun transfer devrinde sabırla yanlışsız işler yapmak için çalıştığını söyledi.

Sezon başında transferlerin geciktiğine dair telaffuzlar olduğunu söz eden Turgut, “Sıkça söylenen 'ince eledik, sık dokuduk' kelamında olduğu üzere, sabırlı hareket ettik. Sonuçta çok gerçek transferler, hakikat işler yaptığımızı düşünüyorum. Rizesporlu ve Rizelilerin sevdasını en düzgün yerlere, en üst düzeylere taşımak için elimizden geleni yapıyoruz.” diye konuştu.

Turgut, lige güzel bir giriş yaptıklarının altını çizerek, “İlk beş haftada maç başına iki puan ortalamasını tutturduk. Yeterli niyetle, canla başla, takım olarak hocamız ve idare heyetimizle çalışıyoruz. Çalışmadan, emek vermeden, terlemeden sonuç alamazsınız. Hocamızın çok büyük emeği var. İnşallah daha uyguna gitmek için çalışacağız. Muvaffakiyetin altında alın teri, inanç ve emeğin yattığını biliyoruz.” sözlerini kullandı.

– “İlhan Hoca'mızı seviyoruz”

Teknik yönetici İlhan Palut ile dönem başında yapılan sözleşmenin bir yıllık olduğunu anımsatan Turgut, taraftarların toplumsal medyada, mukavelenin uzatılması için talebi olduğunu kaydetti.

Turgut, “Sözleşmelerin bir yıl, üç yıl, beş yıl olması kıymetli değil. Biz İlhan Hoca'mızı seviyoruz. Beraberliğimiz uzun olacaktır. Hoş işler başaracağız. Dönem başında karşılıklı bir yıllık uygun görüldü. İnşallah kontrat uzatılır. Onlar ayrıntılar ve teferruatlar. Her iki taraf için de sorun olmayacaktır.” değerlendirmesinde bulundu.

İlhan Palut'un da birebir hisleri taşıdığını lisana getiren Turgut, tarafların bu manada tıpkı istikamette hareket ettiğini, uzun vadeli projelerin hayata geçirildiğini ve geçirilmeye devam edeceğini aktardı.

– “Sivasspor bizim kardeş takımımız”

İbrahim Turgut, ligde hafta sonu EMS Yapı Sivasspor'u konuk edeceklerini hatırlatarak, şöyle devam etti:

“Sivasspor bizim kardeş kadromuz. Yalnızca Sivasspor'a değil, bütün kadrolara tıpkı gözle bakıyoruz. Ligde dostluğun, kardeşliğin kazanacağı, birliğin, beraberliğin pekişeceği karşılaşmalar istiyoruz. Sporun ayrıştırıcı değil, birleştirici olması gerektiğine inanıyoruz. Bizim bir sloganımız var; Rizeli üzere Rizeli olabilmek. Rizelinin misafirperverliğini, dürüstlüğünü, insanlığını, delikanlılığını, adamlığını herkese göstermek istiyoruz. Öncelikle dostça, kardeşçe bir maç olmasını, sonrasında elbette Rizespor'un kazanmasını hedefliyoruz.”

Taraftarların yavaş yavaş maçlara ilgisinin artmaya başladığına işaret eden Turgut, “Bu kâfi değil. Artık taraftarlarımızın iç alanda itici gücünü istiyoruz. Spor taraftar ile güzelleşiyor, mana kazanıyor. Bütün Rizelileri, Rizespor severleri stada bekliyoruz. Sonuçtan bağımsız olarak ekiplerini 90 dakika desteklemelerini istiyoruz. Bu genç ve gelecek vadeden grubun uğraşı onları mahcup etmeyecektir.” formunda konuştu.

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Karabük’te otobüs şoförü rahatsızlanan yolcuyu hastaneye yetiştirdi

Anadolu Ajansı
Yayın: 19.05.2024 08:48
Paylaş:
A+ A-

KARABÜK (AA) – Karabük'ün Safranbolu ilçesinde otobüs şoförü, rahatsızlanan yolcuyu güzergah dışına çıkarak hastaneye ulaştırdı.

Kent merkezinden Selim Şirin yönetimindeki 78 SB 145 plakalı belediye otobüsüne binen genç kız, bir süre sonra rahatsızlandı.

Durumu fark eden Şirin, güzergahını değiştirerek yolcuyu Safranbolu Devlet Hastanesi'ne götürdü.

Hastaneye getirilerek sağlık personeline teslim edilen genç kızın durumunun iyi olduğu öğrenildi.

Sürücü Şirin, gazetecilere, Karabük-Safranbolu seferini yaparken bir yolcunun rahatsızlandığını fark ettiğini söyledi.

Otobüsü uygun bir yerde durdurduğunu belirten Şirin, “Bir anda fenalaştı. İlk müdahaleyi yapmak için çevresini boşalttık. Daha sonra güzergah dışına çıkarak kendisini en yakın hastane olan Safranbolu Devlet Hastanesi'ne götürdüm. İnsanlık görevimiz.” ifadelerini kullandı.