Çaylı, 2024 Yılındaki Belediye Seçimlerinde Tekrar Belediye Başkanı Adayı Olduğunu Açıkladı

Çaylı, 2024 Yılındaki Belediye Seçimlerinde Tekrar Belediye Başkanı Adayı Olduğunu Açıkladı

Yayın: 19.06.2023 15:45
Paylaş:
A+ A-

Yenice Belediye Başkanı Zeki Çaylı, 2024 yılında yapılacak olan belediye başkanlığı seçimlerinde tekrar aday olduğunu açıkladı. 2019 yılında yapılan belediye başkanlığı seçimlerinde Milliyetçi Hareket Partisinden Belediye Başkanı seçilen Zeki Çaylı “ Teşkilatlarımız  ve genel merkezimiz  tarafından aday olarak gösterilmem durumunda, tekrar belediye başkanı seçileceğimden zerre kadar şüphemiz yok” dedi

İki dönem AK Partiden belediye başkanı seçilen ve 2019 yılında Milliyetçi Hareket Partisinden belediye başkanı adayı olup üçüncü dönem Yenice’de Belediye Başkanlığı yapan Zeki Çaylı, Birlik Medyayı ziyaret etti. Başkan Çaylı, ziyaretinde Birlik Medya sorumlusu İsmail Akca ile görüşerek, ilçedeki çalışmaları hakkında açıklamalarda bulundu.

SORUNLARI KISA SÜREDE ÇÖZÜYORUZ

Göreve geldiği günden itibaren Yenice halkına en güzel hizmeti vermek için çalıştığını ve yapmış olduğu bu çalışma ile üç dönemdir üst üste belediye başkanı seçildiğini belirten Başkan Çaylı ” Halkımız yaptığımız çalışmaları yakından görüyor. Bizlerde onlara layık olabilmek için gece gündüz çalışıyoruz. Çalışmaya da devam edeceğiz. İlçemizde ne sorun var ise en kısa sürede çözüyoruz” dedi

KAZANACAĞIMIZDAN ZERRE KADAR ŞÜPHEMİZ YOK      

Bir yıldan az bir süre kalan Belediye Başkanlığı seçimlerinde tekrar aday olup olmayacağı konusunda da bilgiler veren Başkan  Zeki Çaylı “   Genel merkezimiz, il teşkilatlarımız, ilçe teşkilatlarımız bizim çalışmalarımızı ve hangi bir siyasi görüşle hareket ettiğimizi gözlemliyordur. Halkımız gözlemliyordur. Mevcut belediye başkanı zaten potansiyel belediye başkanı adayıdır. İl teşkilatımız, genel merkezimiz uygun görürse  biz her zaman seçime hazırız. Hadi siz aday denildiğinde yapmış olduğumuz çalışmaları halkımızın huzuruna koyar, tekrar inşallah Yenice halkının desteği ile kazanacağımızdan zerre kadar şüphemiz yok. Teşkilatımızın adaylık konusunda her hangi bir sıkıntı çıkartacak konumunun olmadığını  düşünüyorum. Gayet olumlu ilişkilerimiz var. Tabiki başka aday adayları da çıkabilir. Takdir edersiniz ki, mevcut belediye başkanı her zaman potansiyel belediye başkan adayıdır “ dedi (Sadık Arslan)

 

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Kastamonu’da elinden düşen tüfek ateş alan kişi hayatını kaybetti

Anadolu Ajansı
Yayın: 06.05.2024 04:48
Paylaş:
A+ A-

KASTAMONU (AA) – Kastamonu'nun Araç ilçesinde elinden düşürdüğü tüfeğin ateş elması sonucu yaralanan kişi yaşamını yitirdi.

Alınan bilgiye göre, ilçeye bağlı Uğur köyünde yaşayan Erol Durna'nın (40) elinde bulunan tüfek kayarak yere düştü.

Ateş alan tüfeğin saçmaları Durna'ya isabet etti.

Vatandaşların ihbarı üzerine köye sevk edilen sağlık ekipleri Durna'nın yaşamını yitirdiğini tespit etti.

Durna'nın cenazesi Araç Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.