Cenk Gedikoğlu, Basın Mensuplarıyla Safranbolu’da Buluştu!

Cenk Gedikoğlu, Basın Mensuplarıyla Safranbolu’da Buluştu!

Yayın: 07.10.2023 13:34
Paylaş:
A+ A-

MHP Karabük İl Başkanlığının 14. Olağan Kongresi’nde İl Başkanlığına getirilen Cenk Gedikoğlu, yerel ve ulusal basın mensuplarıyla bir araya geldi.

Gedikoğlu, Safranbolu ilçesindeki bir kafede düzenlenen toplantıda, kongre sürecinden sonra basını bilgilendirmek ve yaptıkları çalışmaları anlatmak amacıyla basın mensuplarıyla bir araya geldiklerini söyledi.

MHP’nin çok köklü bir parti olduğunu belirten Gedikoğlu, “Her il başkanı başarılı olmak ister. Ben de başarılı olmak istiyorum. Başarılı olmak için de parti teşkilatlarımızla yapabilecek bütün çalışmaları hat safhada yapacağız. Bundan sonra MHP, Karabük‘ün her yerinde olacak.” dedi.

Cumhur İttifakı ile daha iyi çalışmalara imza atacaklarından emin olduklarını ifade eden Gedikoğlu, MHP’nin kimseyle kavgasının olmadığını sözlerine ekledi. (AA)

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Karabük’te fener alayı düzenlendi

Yayın: 19.05.2024 12:54
Paylaş:
A+ A-

Karabük ve Düzce’de 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla fener alayı gerçekleştirildi.

Safranbolu Kaymakamlığınca düzenlenen etkinlik, Leyla Dizdar Kültür Merkezi önünden başladı.

Yürüyüşe katılanlar, ellerinde Türk bayrakları ve meşalelerle bando eşliğinde yaklaşık 1 buçuk kilometre yürüyüp Misak-ı Milli Demokrasi Meydanı’na ulaştı.

Program kapsamında burada gençlik konseri düzenlendi.

Yürüyüşe, Safranbolu Kaymakamı Şaban Arda Yazıcı, Safranbolu Belediye Başkanı Elif Köse, Gençlik ve Spor İl Müdürü Coşkun Güven, Safranbolu Jandarma Komando Eğitim Merkezi Komutanlığı personeli ile vatandaşlar katıldı.